https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Teambuilding event Brussel

Mooi Teambuilding event bij Brussel

Het Hof Van Beatrijs: mooie locatie voor een teambuilding event bij Brussel

Aan het speuren naar een knappe plek om een teambuilding event te laten plaatsvinden bij Brussel? Dan is voor u het Hof Van Beatrijs gegarandeerd een prima tip. Dit mooie, rustige oord bij Brussel heeft alles om van een teambuilding event een fantastisch gebeuren te maken. De mooi gedecoreerde en goed uitgeruste zalen voor 50 à 400(!) gasten, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800 mensen, zijn uitermate geschikt voor het houden van teambuilding events . Het adembenemend mooie gebied van de oude abdijhoeve is uiteraard een zeer mooie troef wanneer u uw genodigden wilt imponeren met een chique teambuilding event in een authentieke stijl en setting in de mooi gerestaureerde oude abdijhoeve bij Brussel. Kortom, voor een fantastisch teambuilding event bij Brussel, slechts één adres: het Hof Van Beatrijs. In samenspraak met u garanderen we u vakwerk op maat. We hebben één doel: toewerken in nauw overleg met de opdrachtgever naar op en top perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde teambuilding events .

Contacteer onsEen wondermooi plaatsje bij Brussel voor chique teambuilding events

Onze uitgestrekte (bloemen)tuinen tussen de statige abdijmuren bieden een aangename rustige plek waar u en uw gasten ongestoord kunnen smullen van de heerlijkste drankjes en hapjes in een betoverend kader. De fraaie ligging in het landschap verleent teambuilding event nog dat tikkeltje meer cachet. Het ruime domein rondom het Hof Van Beatrijs bij Brussel baadt het ganse jaar in oogstrelende schoonheid. Bloeiende krokussen en narcissen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), melancholische bladertaptijten (herfst), idyllische sneeuwlandschappen (winter). In alle seizoenen kan u indruk maken met een teambuilding event op wat veel mensen de allermooiste plek in de buurt van Brussel noemen. Daarenboven beschikken wij over een ruime parking en is het Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen bij Brussel ook met de bus, trein of fiets goed te bereiken.

Een teambuilding event perfect op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Brussel

U en uw teambuilding event -genodigden zullen in het Hof Van Beatrijs vlakbij Brussel echt niets tekortkomen op teambuilding event. Dankzij de vele flexibele formules, de te combineren zalen van diverse groottes en onze quasi eindeloze mogelijkheden wat betreft gastronomische omkadering, kunnen we voor jong en oud een teambuilding event op op maat realiseren. Het Hof Van Beatrijs geniet een goede reputatie in en rond Brussel als het gaat over het inrichten van onvergetelijke teambuilding events . Door onze grote ervaring heeft Hof Van Beatrijs de nodige expertise die van grote waarde is om van uw teambuilding event een geslaagd event te maken. Wij luisteren heel aandachtig naar uw wensen en dankzij alle talenten die wij in huis hebben realiseren we met ons gemotiveerde ploegje voor u een teambuilding event dat de perfectie benadert!

Gastronomische verwennerij als kers op de taart voor succesvolle teambuilding events

Op gastronomisch gebied stellen wij nooit teleur. Met de grootste zorg bereidt ons creatieve en getalenteerde team de heerlijkste hapjes en drankjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke medewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u graag de talloze diverse gastronomische formules die we kunnen aanbieden. In en rond Brussel zijn wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant steeds rekenen op de gewenste flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.