https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Seminarie Vilvoorde

Prachtig Seminarie nabij Vilvoorde

Hof Van Beatrijs: ideale plek voor een seminarie bij Vilvoorde

Toevallig op zoek naar een mooie gelegenheid om een seminarie te houden vlakbij Vilvoorde? In dat geval is voor u het fraaie Hof Van Beatrijs ongetwijfeld een goede uitkomst. Dit verborgen pareltje vlakbij Vilvoorde heeft alles om van een seminarie een fantastisch gebeuren te maken. De mooi gedecoreerde en prima uitgeruste feestzalen voor 50 à 400(!) personen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot liefst 800 gasten, zijn heel geschikt voor het houden van seminaries . Het fraaie gebied van de statige abdijhoeve is uiteraard een niet te onderschatten bonus indien u uw gasten wilt verbluffen met fraai seminarie in een authentieke stijl en setting in de mooi gerestaureerde oude abdijhoeve nabij Vilvoorde. Kortom, voor een perfect seminarie bij Vilvoorde, 1 locatie: Hof Van Beatrijs. In nauw overleg met u leveren we voor u maatwerk. We hebben één doel: toewerken in goed overleg met de klant naar op en top perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde seminaries .

Contacteer onsHet beste plaatsje nabij Vilvoorde voor klassevolle seminaries

De immense (bloemen)tuinen binnenin de authentieke abdijmuren vormen een aangename oase van rust waar u en al uw genodigden ongestoord kunnen smullen van de heerlijkste drankjes en hapjes in een adembenemend mooi kader. De fraaie ligging in het landschap verleent seminarie nog dat beetje meer cachet. Het domein rondom Het Hof Van Beatrijs nabij Vilvoorde baadt het ganse jaar in oogstrelende schoonheid. Bloeiende narcissen en krokussen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladerdekens (herfst), sprookjesachtige sneeuwlandschappen (winter). Het hele jaar door kan u uitpakken met een seminarie op wat veel mensen de allermooiste plek nabij Vilvoorde noemen. Bovendien beschikken wij over een ruime parking en is Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Vilvoorde ook met de bus, trein of fiets vlot bereikbaar.

Een seminarie helemaal op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Vilvoorde

U en uw seminarie -gasten zullen in Hof Van Beatrijs vlakbij Vilvoorde niets tekortkomen op seminarie. Door onze talrijke flexibele formules, onze te combineren feestzalen van diverse groottes en onze ruime mogelijkheden inzake gastronomische omkadering, kunnen we voor jong en oud een seminarie helemaal 'gefinetuned' naar wens inrichten. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs heeft een prima reputatie in en rond Vilvoorde als het aankomt op het organiseren van onvergetelijke seminaries . Door onze grote ervaring hebben wij de nodige expertise die nodig is om van uw seminarie een succesvol event te maken. Hof Van Beatrijs luistert zeer aandachtig naar uw vragen en door alle kwaliteiten die wij in huis hebben realiseren wij met ons gedreven team voor u en al uw gasten een seminarie dat de perfectie benadert!

Gastronomische klasse als kers op de taart voor succesvolle seminaries

Op gastronomisch vlak stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste kunde bereidt ons getalenteerde team de heerlijkste drankjes en hapjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke medewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u graag de vele diverse culinaire opties die wij kunnen aanbieden. In en rond Vilvoorde staan wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant altijd rekenen op de gewenste flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen.