https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Seminarie Nijlen

Mooi Seminarie bij Nijlen

Het Hof Van Beatrijs: ideale plek voor een seminarie bij Nijlen

Toevallig op zoek naar een leuke plek om een seminarie te vieren nabij Nijlen? In dat geval is het Hof Van Beatrijs zonder enige twijfel een geschikte uitkomst. Deze rustige locatie nabij Nijlen beschikt over alle troeven om van een seminarie een eclatant succes te maken. De moderne, mooie en prima uitgeruste zalen voor 50 à 400 gasten, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800 genodigden, zijn helemaal geschikt voor seminaries . Het adembenemend mooie gebied van de statige abdijhoeve is echt wel een fantastische bonus wanneer u uw genodigden wilt imponeren met fraai seminarie in een unieke stijl en locatie in de prachtig gerestaureerde authentieke abdijhoeve bij Nijlen. Kort samengevat, voor een op en top perfect seminarie bij Nijlen, 1 locatie: Hof Van Beatrijs! In nauw overleg met u leveren we voor u gepersonaliseerd werk op maat van de klant. Wij streven in nauw overleg met de opdrachtgever naar op en top perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde seminaries .

Contacteer onsHet beste plaatsje bij Nijlen voor chique seminaries

De uitgestrekte (bloemen)tuinen tussen de machtige abdijmuren vormen een schitterende oase van rust waar u en uw gasten lekker kunnen genieten van de lekkerste hapjes en drankjes in een betoverend kader. De fraaie ligging in het landschap verleent seminarie nog dat beetje meer 'cachet'. Het ruime domein rondom Het Hof Van Beatrijs bij Nijlen baadt het hele jaar door in adembenemende schoonheid. Bloeiende krokussen en narcissen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladertaptijten (herfst), sprookjesachtige sneeuwlandschappen (winter). In alle seizoenen kunt u uw gasten verbluffen met een seminarie op wat velen de mooiste plek in de buurt van Nijlen en omstreken noemen. Bovendien beschikken wij over een ruime parking en is het Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Nijlen ook met de trein of bus eenvoudig bereikbaar.

Een onvergetelijk seminarie helemaal op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Nijlen

U en uw seminarie -gasten zullen in Hof Van Beatrijs bij Nijlen absoluut niets tekortkomen op seminarie. Door de talloze flexibele formules, onze combineerbare feestzalen van verschillende groottes en de ruime mogelijkheden op het vlak van culinaire omkadering, kunnen wij voor werkelijk iedereen een seminarie op op maat realiseren. Het Hof Van Beatrijs geniet een sterke reputatie in en rond Nijlen als het aankomt op de organisatie van succesrijke seminaries . Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij de broodnodige expertise die cruciaal is om van uw seminarie een onvergetelijk event te maken. Wij luisteren heel goed naar al uw wensen en dankzij alle kwaliteiten die wij in huis hebben garanderen we met ons gemotiveerde team voor u en al uw gasten een seminarie dat de perfectie benadert!

Culinaire klasse als kers op de taart voor stijlvolle seminaries

Op gastronomisch gebied ontgoochelen wij nooit. Met de allergrootste zorg bereidt ons getalenteerde topteam de zaligste hapjes en drankjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u graag de talloze diverse gastronomische formules die we kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Nijlen zijn wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant steeds rekenen op de gewenste flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft in alles naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen.