https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Seminarie Machelen

Prachtig Seminarie bij Machelen

Het Hof Van Beatrijs: ideale plek voor een seminarie bij Machelen

Bent u op zoek naar een ideale plaats om een seminarie te laten plaatsvinden in de buurt van Machelen? In dat geval is voor u het gerenommeerde Hof Van Beatrijs ongetwijfeld een geschikte tip. Deze prachtplek vlakbij Machelen is helemaal uitgerust om van een seminarie een overweldigend succes te maken. De fraaie, goed onderhouden en goed uitgeruste zalen voor 50 tot 400 mensen, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800 feestvierders, zijn helemaal geschikt voor het organiseren van seminaries . Het fraaie gebied van de statige abdijhoeve is uiteraard een niet te onderschatten bonus wanneer u uw genodigden wilt imponeren met een chique seminarie in een unieke omkadering en stijl in de prachtig gerestaureerde klassieke abdijhoeve nabij Machelen. Kortom, voor een onvergetelijk seminarie bij Machelen, 1 adres: Hof Van Beatrijs. In samenspraak met u leveren wij maatwerk. We hebben één doel: toewerken in nauw overleg met de klant naar 100% perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde seminaries .

Contacteer onsEen zalig plaatsje nabij Machelen voor chique seminaries

Onze ruime (bloemen)tuinen tussen de authentieke abdijmuren vormen een schitterende rustige plek waar u en uw gasten lekker kunnen smullen van de meest exquise drankjes en hapjes in een betoverend kader. De fraaie ligging in het landschap geeft seminarie nog dat beetje meer cachet. Het ruime domein rond het Hof Van Beatrijs bij Machelen baadt het hele jaar door in oogstrelende schoonheid. Florissante krokussen en narcissen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladerdekens (herfst), sprookjesachtige sneeuwtapijten (winter). Het hele jaar door kan u uitpakken met een seminarie op wat veel mensen de mooiste plek in de buurt van Machelen noemen. Bovendien beschikken wij over een grote parking en is Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen bij Machelen ook met de trein of bus goed te bereiken.

Een seminarie helemaal op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Machelen

U en uw seminarie -gasten zullen in het Hof Van Beatrijs bij Machelen niets tekortkomen op seminarie. Dankzij onze talloze flexibele formules, onze combineerbare feestzalen van diverse groottes en de quasi eindeloze mogelijkheden wat betreft culinaire omkadering, kunnen wij voor iedereen een seminarie op op maat inrichten. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs geniet een sterke reputatie in de buurt van Machelen en omstreken als het aankomt op het inrichten van onvergetelijke seminaries . Door onze grote ervaring hebben wij de noodzakelijke expertise die van cruciaal belang is om van uw seminarie een onvergetelijk evenement te maken. Hof Van Beatrijs luistert zeer goed naar uw wensen en dankzij alle talenten die wij in huis hebben realiseren we met ons gedreven ploegje voor u en al uw gasten een seminarie dat de perfectie benadert.

Gastronomische klasse als kers op de taart voor chique seminaries

Op gastronomisch vlak stellen wij nooit teleur. Met de grootste zorg bereidt ons creatieve en getalenteerde team de smakelijkste drankjes en hapjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke horecamedewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u graag de vele verschillende gastronomische opties die wij kunnen aanbieden. In en rond Machelen zijn wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant altijd rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen.