https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Seminarie Hemiksem

Mooi Seminarie nabij Hemiksem

Het Hof Van Beatrijs: mooie locatie voor een seminarie bij Hemiksem

Aan het speuren naar een mooie plaats om een seminarie te organiseren in de buurt van Hemiksem? Dan is het chique Hof Van Beatrijs ongetwijfeld een geschikte keuze. Dit verborgen pareltje in de buurt van Hemiksem heeft alles om van een seminarie een fantastisch gebeuren te maken. De magnifieke en goed uitgeruste zalen voor 50 à 400 gasten, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800 genodigden, zijn helemaal geschikt voor het houden van seminaries . Het mooie domein van de statige abdijhoeve is natuurlijk een geweldige troef indien u uw genodigden wilt imponeren met fraai seminarie in een unieke stijl en setting in de knap gerestaureerde authentieke abdijhoeve nabij Hemiksem. Kort gezegd, voor een gedroomd seminarie bij Hemiksem, 1 adres: het Hof Van Beatrijs! In nauw overleg met u leveren we voor u maatwerk. Wij hebben één doel: toewerken in samenspraak met de klant naar op en top perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde seminaries .

Contacteer onsEen wondermooi plekje nabij Hemiksem voor klassevolle seminaries

Onze ruime (bloemen)tuinen tussen de authentieke abdijmuren bieden een schitterende oase van rust waar u en uw genodigden lekker kunnen genieten van de meest exquise drankjes en hapjes in een betoverend kader. De fraaie ligging verleent seminarie nog dat tikkeltje extra 'cachet'. Het domein rondom het Hof Van Beatrijs bij Hemiksem badineert het hele jaar door in oogstrelende schoonheid. Florissante narcissen en krokussen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), melancholische bladertaptijten (herfst), sprookjesachtige sneeuwtapijten (winter). Het hele jaar door kunt u indruk maken met een seminarie op wat velen de allermooiste parel nabij Hemiksem en omstreken noemen. Bovendien hebben wij een ruime parking en is Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen vlakbij Hemiksem ook met de trein of bus gemakkelijk bereikbaar.

Een onvergetelijk seminarie helemaal op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Hemiksem

U en uw seminarie -genodigden zullen in Hof Van Beatrijs vlakbij Hemiksem absoluut niets tekortkomen op seminarie. Met dan aan onze talrijke flexibele formules, de combineerbare feestzalen van diverse grootte en de ruime mogelijkheden inzake culinaire omkadering, kunnen wij voor iedereen een seminarie helemaal 'gefinetuned' naar wens realiseren. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs heeft een prima reputatie in en rond Hemiksem als het aankomt op de organisatie van sublieme seminaries . Door onze jarenlange ervaring hebben wij de noodzakelijke expertise die van grote waarde is om van uw seminarie een onvergetelijk event te maken. Hof Van Beatrijs luistert zeer goed naar uw wensen en door alle talenten die wij in huis hebben realiseren we met ons gemotiveerde ploegje voor u een seminarie dat de perfectie benadert.

Gastronomische verwennerij als kers op de taart voor geslaagde seminaries

Op gastronomisch vlak ontgoochelen wij nooit. Met de grootste zorg creëert ons hyperbekwame topteam de lekkerste spijzen en dranken die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke horecamedewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u graag de talloze diverse culinaire opties die wij kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Hemiksem zijn wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant steeds rekenen op de gewenste flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft in alles naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.