https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Seminarie Diegem

Mooi Seminarie bij Diegem

Hof Van Beatrijs: ideale plek voor een seminarie bij Diegem

Bent u op zoek naar een mooie plek om een seminarie te laten doorgaan vlakbij Diegem? Dan is het gerenommeerde Hof Van Beatrijs absoluut een interessante uitkomst. Deze rustige locatie gelegen bij Diegem heeft alles om van een seminarie een eclatant succes te maken. De fraaie, goed onderhouden en prima uitgeruste feestruimtes voor 50 tot 400 personen, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800(!) personen, zijn helemaal geschikt voor het organiseren van seminaries . Het fraaie gebied van de klassieke abdijhoeve is natuurlijk een zeer mooie troef wanneer u uw gasten wilt imponeren met een seminarie in een unieke omkadering en stijl in de prachtig gerestaureerde klassieke abdijhoeve nabij Diegem. Kortom, voor een fantastisch seminarie bij Diegem, slechts één adres: het Hof Van Beatrijs. In goed overleg met u garanderen we u gepersonaliseerd werk op maat van de klant. Wij hebben één doel: toewerken in samenspraak met de klant naar op en top perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde seminaries .

Contacteer onsEen idyllisch plaatsje bij Diegem voor stijlvolle seminaries

Onze uitgestrekte (bloemen)tuinen tussen de statige abdijmuren vormen een schitterende rustige plek waar u en al uw genodigden lekker kunnen genieten in stijl van de fijnste drankjes en hapjes in een adembenemend mooi kader. De fraaie ligging in het landschap geeft seminarie nog dat beetje meer 'cachet'. Het domein rondom het Hof Van Beatrijs nabij Diegem badineert het hele jaar door in oogstrelende schoonheid. Florissante narcissen en krokussen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladerdekens (herfst), sprookjesachtige sneeuwtapijten (winter). Het hele jaar door kunt u uitpakken met een seminarie op wat velen de mooiste plek in de buurt van Diegem noemen. Voorts hebben wij een grote parking en is Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen bij Diegem ook met de bus of trein of zelfs per fiets vlot bereikbaar.

Een onvergetelijk seminarie perfect op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Diegem

U en uw seminarie -gasten zullen in het Hof Van Beatrijs vlakbij Diegem niets tekortkomen op seminarie. Met dan aan de talrijke aanpasbare formules, de combineerbare zalen van verschillende groottes en onze quasi eindeloze mogelijkheden inzake culinaire omkadering, kunnen wij voor jong en oud een seminarie helemaal naar wens realiseren. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs heeft een prima reputatie in de buurt van Diegem als het gaat over het inrichten van sublieme seminaries . Met dank aan onze grote ervaring beschikken wij over de noodzakelijke stielkennis die nodig is om van uw seminarie een onvergetelijk event te maken. Hof Van Beatrijs luistert zeer aandachtig naar uw vragen en door alle talenten die wij in huis hebben garanderen we met ons gedreven team voor u een seminarie dat de perfectie benadert.

Culinaire klasse als kers op de taart voor stijlvolle seminaries

Op culinair gebied stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste kunde bereidt ons hyperbekwame topteam de zaligste hapjes en drankjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke medewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u met plezier de vele diverse gastronomische opties die wij kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Diegem zijn wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant altijd rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft in alles naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen.