https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Seminarie Deurne

Prachtig Seminarie nabij Deurne

Hof Van Beatrijs: toplocatie voor een seminarie bij Deurne

Aan het speuren naar een mooie plek om een seminarie te laten doorgaan vlakbij Deurne? Dan is het chique Hof Van Beatrijs zonder enige twijfel een interessante uitkomst. Deze prachtplek in de buurt van Deurne beschikt over alle troeven om van een seminarie een onvergetelijke gebeurtenis te maken. De moderne, mooie en zeer goed uitgeruste feestzalen voor vijftig à vierhonderd gasten, met mogelijkheden tot uitbreiding tot liefst 800 feestvierders, zijn prima geschikt voor het organiseren van seminaries . Het schitterende gebied van de statige abdijhoeve is vanzelfsprekend een fantastische bonus indien u uw gasten wilt imponeren met fraai seminarie in een authentieke stijl en locatie in de prachtig gerestaureerde authentieke abdijhoeve bij Deurne. Kort gezegd, voor een perfect seminarie bij Deurne, 1 locatie: Hof Van Beatrijs. In samenspraak met u leveren wij vakwerk op maat. Wij hebben één doel: toewerken in goed overleg met de klant naar op en top perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde seminaries .

Contacteer onsEen zalig plekje nabij Deurne voor klassevolle seminaries

Onze ruime tuinen tussen de statige abdijmuren bieden een schitterende oase van rust waar u en uw genodigden lekker kunnen genieten van de heerlijkste hapjes en drankjes in een betoverend kader. De fraaie ligging in het landschap geeft seminarie nog dat tikkeltje meer 'cachet'. Het ruime domein rond het Hof Van Beatrijs nabij Deurne baadt het hele jaar door in oogstrelende schoonheid. Bloeiende krokussen en narcissen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladertaptijten (herfst), sprookjesachtige sneeuwtapijten (winter). Heel het jaar kunt u uw gasten verbluffen met een seminarie op wat velen de allermooiste plek nabij Deurne en omstreken noemen. Daarenboven hebben wij een grote parking en is het Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Deurne ook met de bus of trein of zelfs per fiets gemakkelijk bereikbaar.

Een seminarie helemaal op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Deurne

U en uw seminarie -genodigden zullen in Hof Van Beatrijs vlakbij Deurne echt niets tekortkomen op seminarie. Door onze vele aanpasbare formules, onze combineerbare zalen van diverse groottes en de uitgebreide mogelijkheden wat betreft gastronomische omkadering, kunnen we voor iedereen een seminarie helemaal 'gefinetuned' naar wens realiseren. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs heeft een goede reputatie in de buurt van Deurne als het gaat over het organiseren van succesrijke seminaries . Door onze grote ervaring heeft Hof Van Beatrijs de broodnodige stielkennis die nodig is om van uw seminarie een geslaagd event te maken. Hof Van Beatrijs luistert heel aandachtig naar uw wensen en door alle kwaliteiten die wij in huis hebben garanderen wij met ons gemotiveerde team voor u en al uw gasten een seminarie dat de perfectie benadert!

Culinaire perfectie als kers op de taart voor stijlvolle seminaries

Op gastronomisch vlak stellen wij nooit teleur. Met de grootste kunde maakt ons getalenteerde topteam de lekkerste spijzen en dranken die onze coulante, immer beleefde en hartelijke medewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u graag de talloze verschillende gastronomische opties die we kunnen aanbieden. In en rond Deurne staan wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant steeds rekenen op de gewenste flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen!