https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Seminarie Brussel

Prachtig Seminarie bij Brussel

Het Hof Van Beatrijs: toplocatie voor een seminarie bij Brussel

Bent u op zoek naar een fraaie plaats om een seminarie te houden nabij Brussel? Dan is het gerenommeerde Hof Van Beatrijs gegarandeerd een geschikte uitkomst. Deze rustige locatie nabij Brussel heeft alles om van een seminarie een fantastisch gebeuren te maken. De magnifieke en prima uitgeruste feestzalen voor 50 tot 400 gasten, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800(!) feestvierders, zijn zeer geschikt voor het houden van seminaries . Het sprookjesachtige domein van de authentieke abdijhoeve is vanzelfsprekend een niet te onderschatten troef indien u uw gasten wilt verbluffen met een chique seminarie in een authentieke stijl en setting in de mooi gerestaureerde oude abdijhoeve bij Brussel. Kort gezegd, voor een op en top perfect seminarie bij Brussel, slechts één locatie: het Hof Van Beatrijs! In goed overleg met u garanderen we u vakwerk op maat. Wij streven in goed overleg met de klant naar 100% perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde seminaries .

Contacteer onsHet beste plaatsje bij Brussel voor klassevolle seminaries

De immense tuinen tussen de machtige abdijmuren bieden een aangename oase van rust waar u en uw genodigden ongestoord kunnen genieten in stijl van de heerlijkste hapjes en drankjes in een magnifiek kader. De prachtige ligging verleent seminarie nog dat tikkeltje meer cachet. Het domein rond Het Hof Van Beatrijs nabij Brussel badineert heel het jaar in oogstrelende schoonheid. Bloeiende narcissen en krokussen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladertaptijten (herfst), idyllische sneeuwlandschappen (winter). In alle seizoenen kunt u uitpakken met een seminarie op wat veel mensen de mooiste parel in de buurt van Brussel noemen. Bovendien hebben wij een ruime parking en is Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen bij Brussel ook met de bus of trein of zelfs per fiets vlot te bereiken.

Een seminarie perfect op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Brussel

U en uw seminarie -genodigden zullen in Hof Van Beatrijs vlakbij Brussel echt niets tekortkomen op seminarie. Met dan aan de talrijke flexibele formules, onze te combineren zalen van verschillende groottes en de quasi eindeloze mogelijkheden wat betreft gastronomische omkadering, kunnen we voor werkelijk iedereen een seminarie op op maat inrichten. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs geniet een ijzersterke reputatie in en rond Brussel en omstreken als het aankomt op het organiseren van onvergetelijke seminaries . Door onze jarenlange ervaring beschikken wij over de nodige stielkennis die cruciaal is om van uw seminarie een succesvol evenement te maken. Wij luisteren zeer aandachtig naar uw wensen en door alle talenten en knowhow die wij in huis hebben garanderen we met ons gedreven team voor u een seminarie dat de perfectie benadert!

Culinaire perfectie als kers op de taart voor chique seminaries

Op culinair gebied stellen wij nooit teleur. Met de grootste kunde creëert ons getalenteerde topteam de smakelijkste hapjes en drankjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke medewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u graag de talloze diverse culinaire formules die we kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Brussel zijn wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant altijd rekenen op de gewenste flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft in alles naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.