https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Seminarie Berlaar

Mooi Seminarie bij Berlaar

Het Hof Van Beatrijs: mooie locatie voor een seminarie bij Berlaar

Bent u op zoek naar een ideale plaats om een seminarie te houden bij Berlaar? Dan is het Hof Van Beatrijs gegarandeerd een interessante optie. Deze rustige locatie bij Berlaar beschikt over alle troeven om van een seminarie een eclatant succes te maken. De fraai ingerichte en prima uitgeruste feestruimtes voor 50 à 400(!) mensen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800(!) feestvierders, zijn uitermate geschikt voor het organiseren van seminaries . Het fraaie gebied van de statige abdijhoeve is echt wel een niet te onderschatten bonus wanneer u uw genodigden wilt imponeren met fraai seminarie in een authentieke stijl en locatie in de knap gerestaureerde oude abdijhoeve nabij Berlaar. Dus, voor een onvergetelijk seminarie bij Berlaar, 1 adres: het Hof Van Beatrijs! In goed overleg met u leveren we voor u vakwerk op maat. We hebben één doel: toewerken in nauw overleg met de klant naar op en top perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde seminaries .

Contacteer onsHet beste plekje bij Berlaar voor chique seminaries

De uitgestrekte tuinen binnenin de authentieke abdijmuren bieden een aangename rustige plek waar u en al uw genodigden ongestoord kunnen genieten in stijl van de fijnste drankjes en hapjes in een adembenemend mooi kader. De unieke ligging in het landschap geeft seminarie nog dat tikkeltje meer 'cachet'. Het ruime domein rondom het Hof Van Beatrijs bij Berlaar baadt het hele jaar door in adembenemende schoonheid. Bloeiende narcissen en krokussen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladerdekens (herfst), sprookjesachtige sneeuwlandschappen (winter). In alle seizoenen kunt u indruk maken met een seminarie op wat veel mensen de allermooiste parel nabij Berlaar noemen. Bovendien hebben wij een grote parking en is het Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Berlaar ook met de bus, trein of fiets vlot bereikbaar.

Een seminarie perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Berlaar

U en uw seminarie -genodigden zullen in Hof Van Beatrijs bij Berlaar echt niets tekortkomen op seminarie. Door onze vele aanpasbare formules, de te combineren zalen van verschillende grootte en onze uitgebreide mogelijkheden inzake gastronomische omkadering, kunnen wij voor iedereen een seminarie helemaal naar wens inrichten. Het Hof Van Beatrijs heeft een ijzersterke reputatie in de buurt van Berlaar als het gaat over het inrichten van sublieme seminaries . Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij de broodnodige expertise die van cruciaal belang is om van uw seminarie een geslaagd event te maken. Wij luisteren heel aandachtig naar uw wensen en door alle kwaliteiten die wij in huis hebben garanderen wij met ons gedreven ploegje voor u een seminarie dat de perfectie benadert.

Gastronomische klasse als kers op de taart voor succesvolle seminaries

Op gastronomisch vlak stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste kunde creëert ons hyperbekwame team de smakelijkste spijzen en dranken die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u graag de talrijke diverse culinaire formules die wij kunnen aanbieden. In en rond Berlaar zijn wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant steeds rekenen op de gewenste flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft in alles naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen.