https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Seminarie Aartselaar

Mooi Seminarie bij Aartselaar

Het Hof Van Beatrijs: mooie locatie voor een seminarie bij Aartselaar

Toevallig op zoek naar een geschikte plaats om een seminarie te doen plaatsvinden in de buurt van Aartselaar? Dan is wellicht het fraaie Hof Van Beatrijs gegarandeerd een prima uitkomst. Deze fraaie oase van rust gelegen bij Aartselaar heeft alles om van een seminarie een eclatant succes te maken. De moderne, mooie en prima uitgeruste feestruimtes voor 50 à 400 personen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800 gasten, zijn helemaal geschikt voor seminaries . Het schitterende gebied van de statige abdijhoeve is uiteraard een fantastische troef indien u uw gasten wilt imponeren met een seminarie in een authentieke stijl en setting in de prachtig gerestaureerde authentieke abdijhoeve bij Aartselaar. Kort gezegd, voor een gedroomd seminarie bij Aartselaar, 1 adres: het Hof Van Beatrijs. In nauw overleg met u leveren we voor u gepersonaliseerd werk op maat van de klant. Wij hebben één doel: toewerken in nauw overleg met de klant naar 100% perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde seminaries .

Contacteer onsEen wondermooi plekje bij Aartselaar voor klassevolle seminaries

De immense (bloemen)tuinen binnenin de machtige abdijmuren vormen een aangename rustige plek waar u en al uw genodigden ongestoord kunnen genieten in stijl van de fijnste hapjes en drankjes in een magnifiek kader. De prachtige ligging in het landschap verleent seminarie nog dat beetje meer cachet. Het ruime domein rond Het Hof Van Beatrijs nabij Aartselaar baadt het ganse jaar in oogstrelende schoonheid. Bloeiende narcissen en krokussen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladerdekens (herfst), sprookjesachtige sneeuwlandschappen (winter). Het hele jaar door kunt u uw gasten verbluffen met een seminarie op wat veel mensen de mooiste parel nabij Aartselaar noemen. Daarbovenop hebben wij een grote parking en is het Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Aartselaar ook met de bus of trein of zelfs per fiets eenvoudig bereikbaar.

Een seminarie perfect op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Aartselaar

U en uw seminarie -genodigden zullen in het Hof Van Beatrijs bij Aartselaar echt niets tekortkomen op seminarie. Door de talloze flexibele formules, onze te combineren feestzalen van diverse grootte en de uitgebreide mogelijkheden inzake culinaire omkadering, kunnen we voor jong en oud een seminarie helemaal 'gefinetuned' naar wens inrichten. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs geniet een gedegen reputatie in de buurt van Aartselaar en omstreken als het gaat over de organisatie van stijlvolle seminaries . Dankzij onze grote ervaring beschikken wij over de onontbeerlijke expertise die nodig is om van uw seminarie een onvergetelijk event te maken. Wij luisteren heel goed naar uw vragen en dankzij alle talenten en knowhow die wij in huis hebben realiseren we met ons gemotiveerde team voor u en al uw gasten een seminarie dat de perfectie benadert.

Culinaire klasse als kers op de taart voor chique seminaries

Op gastronomisch gebied stellen wij nooit teleur. Met de grootste kunde bereidt ons hyperbekwame topteam de heerlijkste spijzen en dranken die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke horecamedewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u met plezier de vele diverse culinaire formules die wij kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Aartselaar staan wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant altijd rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft in alles naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen.