https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Receptie Sint-Katelijne-Waver

Mooi Receptie bij Sint-Katelijne-Waver

Hof Van Beatrijs: droomlocatie voor een receptie bij Sint-Katelijne-Waver

Toevallig op zoek naar een mooie zaal om een receptie te organiseren nabij Sint-Katelijne-Waver? In dat geval is wellicht het fraaie Hof Van Beatrijs gegarandeerd een prima uitkomst. Deze prachtplek vlakbij Sint-Katelijne-Waver heeft alles om van een receptie een eclatant succes te maken. De fraai ingerichte en prima uitgeruste feestruimtes voor vijftig tot 400 gasten, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800(!) mensen, zijn uitermate geschikt voor het houden van recepties . Het adembenemend mooie domein van de authentieke abdijhoeve is uiteraard een zeer mooie troef indien u uw genodigden wilt verbluffen met een receptie in een authentieke stijl en setting in de knap gerestaureerde authentieke abdijhoeve nabij Sint-Katelijne-Waver. Kortom, voor een perfect receptie bij Sint-Katelijne-Waver, 1 adres: Hof Van Beatrijs. In samenspraak met u garanderen we u vakwerk op maat. We streven in goed overleg met de klant naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde recepties .

Contacteer onsEen wondermooi plaatsje bij Sint-Katelijne-Waver voor stijlvolle recepties

De immense tuinen binnenin de machtige abdijmuren vormen een aangename rustige plek waar u en uw gasten ongestoord kunnen genieten in stijl van de heerlijkste drankjes en hapjes in een adembenemend mooi kader. De prachtige ligging in het landschap geeft receptie nog dat tikkeltje meer 'cachet'. Het domein rondom Het Hof Van Beatrijs nabij Sint-Katelijne-Waver baadt heel het jaar in oogstrelende schoonheid. Bloeiende narcissen en krokussen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladerdekens (herfst), sprookjesachtige sneeuwlandschappen (winter). Het hele jaar door kunt u uw gasten verbluffen met een receptie op wat veel mensen de mooiste parel in de buurt van Sint-Katelijne-Waver en omstreken noemen. Bovendien beschikken wij over een grote parking en is Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen bij Sint-Katelijne-Waver ook met de bus of trein of zelfs per fiets gemakkelijk bereikbaar.

Een receptie perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Sint-Katelijne-Waver

U en uw receptie -genodigden zullen in het Hof Van Beatrijs vlakbij Sint-Katelijne-Waver echt niets tekortkomen op receptie. Met dan aan onze talloze aanpasbare formules, onze combineerbare feestzalen van diverse grootte en onze ruime mogelijkheden op het vlak van gastronomische omkadering, kunnen wij voor jong en oud een receptie helemaal 'gefinetuned' naar wens realiseren. Het Hof Van Beatrijs geniet een goede reputatie in de buurt van Sint-Katelijne-Waver en omstreken als het aankomt op het organiseren van onvergetelijke recepties . Door onze grote ervaring heeft Hof Van Beatrijs de onontbeerlijke expertise die van cruciaal belang is om van uw receptie een geslaagd event te maken. Wij luisteren heel goed naar al uw vragen en door alle talenten die wij in huis hebben realiseren wij met ons gemotiveerde ploegje voor u en al uw gasten een receptie dat de perfectie benadert.

Culinaire verwennerij als kers op de taart voor stijlvolle recepties

Op culinair vlak stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste zorg maakt ons getalenteerde topteam de zaligste spijzen en dranken die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke medewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u met plezier de talrijke verschillende gastronomische opties die wij kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Sint-Katelijne-Waver zijn wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant altijd rekenen op de nodige flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft in alles naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen!