https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Receptie Putte

Mooi Receptie nabij Putte

Het Hof Van Beatrijs: prachtlocatie voor een receptie bij Putte

Toevallig op zoek naar een knappe stek om een receptie te laten doorgaan vlakbij Putte? In dat geval is wellicht het gerenommeerde Hof Van Beatrijs ongetwijfeld een geschikte optie. Deze prachtplek nabij Putte beschikt over alle troeven om van een receptie een fantastisch gebeuren te maken. De fraaie, goed onderhouden en zeer goed uitgeruste feestzalen voor 50 à 400(!) gasten, met uitbreidingsmogelijkheden tot liefst 800 mensen, zijn uitermate geschikt voor het houden van recepties . Het schitterende domein van de authentieke abdijhoeve is natuurlijk een zeer mooie bonus indien u uw genodigden wilt verbluffen met een receptie in een authentieke stijl en locatie in de prachtig gerestaureerde klassieke abdijhoeve nabij Putte. Dus, voor een onvergetelijk receptie bij Putte, één locatie: Hof Van Beatrijs! In goed overleg met u leveren wij vakwerk op maat. We streven in samenspraak met de klant naar 100% perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde recepties .

Contacteer onsEen zalig plaatsje nabij Putte voor stijlvolle recepties

De uitgestrekte (bloemen)tuinen binnen de authentieke abdijmuren bieden een schitterende rustige plek waar u en uw gasten lekker kunnen genieten van de meest exquise hapjes en drankjes in een betoverend kader. De fraaie ligging in het landschap verleent receptie nog dat beetje extra 'cachet'. Het domein rond Het Hof Van Beatrijs bij Putte badineert heel het jaar in oogstrelende schoonheid. Florissante narcissen en krokussen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladertaptijten (herfst), idyllische sneeuwlandschappen (winter). Het hele jaar door kunt u uw gasten verbluffen met een receptie op wat veel mensen de mooiste plek nabij Putte en omstreken noemen. Daarenboven beschikken wij over een ruime parking en is Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen bij Putte ook met de bus of trein of zelfs per fiets gemakkelijk bereikbaar.

Een onvergetelijk receptie perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Putte

U en uw receptie -gasten zullen in Hof Van Beatrijs vlakbij Putte niets tekortkomen op receptie. Met dan aan de talloze aanpasbare formules, de te combineren feestzalen van verschillende grootte en de uitgebreide mogelijkheden wat betreft culinaire omkadering, kunnen we voor jong en oud een receptie helemaal 'gefinetuned' naar wens inrichten. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs geniet een goede reputatie in de buurt van Putte en omstreken als het aankomt op het inrichten van stijlvolle recepties . Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij de nodige expertise die cruciaal is om van uw receptie een geslaagd event te maken. Hof Van Beatrijs luistert zeer aandachtig naar uw vragen en dankzij alle talenten die wij in huis hebben realiseren wij met ons gemotiveerde team voor u een receptie dat de perfectie benadert.

Gastronomische verwennerij als kers op de taart voor chique recepties

Op gastronomisch gebied stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste zorg bereidt ons getalenteerde topteam de heerlijkste spijzen en dranken die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke horecamedewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u met plezier de talloze diverse culinaire opties die we kunnen aanbieden. In en rond Putte staan wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant steeds rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.