https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Receptie Nijlen

Mooi Receptie nabij Nijlen

Hof Van Beatrijs: toplocatie voor een receptie bij Nijlen

Toevallig op zoek naar een mooie zaal om een receptie te vieren nabij Nijlen? Dan is voor u het Hof Van Beatrijs gegarandeerd een goede optie. Dit verborgen pareltje vlakbij Nijlen beschikt over alle troeven om van een receptie een onvergetelijke gebeurtenis te maken. De fraai ingerichte en zeer goed uitgeruste feestzalen voor vijftig à vierhonderd mensen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800(!) personen, zijn heel geschikt voor het organiseren van recepties . Het schitterende gebied van de authentieke abdijhoeve is vanzelfsprekend een zeer mooie bonus wanneer u uw gasten wilt imponeren met een chique receptie in een authentieke stijl en locatie in de fraai gerestaureerde oude abdijhoeve bij Nijlen. Dus, voor een fantastisch receptie bij Nijlen, slechts één adres: Hof Van Beatrijs. In samenspraak met u leveren wij vakwerk op maat. Wij hebben één doel: toewerken in nauw overleg met de klant naar 100% perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde recepties .

Contacteer onsEen wondermooi plaatsje nabij Nijlen voor chique recepties

De immense (bloemen)tuinen tussen de machtige abdijmuren vormen een schitterende rustige plek waar u en uw genodigden in alle rust kunnen genieten in stijl van de heerlijkste hapjes en drankjes in een adembenemend mooi kader. De prachtige ligging in het landschap verleent receptie nog dat tikkeltje meer cachet. Het domein rond het Hof Van Beatrijs nabij Nijlen baadt heel het jaar in oogstrelende schoonheid. Florissante krokussen en narcissen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladerdekens (herfst), sprookjesachtige sneeuwlandschappen (winter). Het hele jaar door kunt u uitpakken met een receptie op wat veel mensen de mooiste parel nabij Nijlen noemen. Voorts hebben wij een ruime parking en is het Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Nijlen ook met de trein of bus gemakkelijk bereikbaar.

Een onvergetelijk receptie helemaal op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Nijlen

U en uw receptie -gasten zullen in Hof Van Beatrijs bij Nijlen absoluut niets tekortkomen op receptie. Met dan aan onze talrijke aanpasbare formules, onze combineerbare feestzalen van verschillende groottes en onze uitgebreide mogelijkheden inzake gastronomische omkadering, kunnen wij voor werkelijk iedereen een receptie op op maat realiseren. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs heeft een prima reputatie in en rond Nijlen en omstreken als het aankomt op het organiseren van onvergetelijke recepties . Dankzij onze grote ervaring heeft Hof Van Beatrijs de noodzakelijke expertise die van grote waarde is om van uw receptie een geslaagd evenement te maken. Hof Van Beatrijs luistert zeer goed naar al uw wensen en door alle talenten en knowhow die wij in huis hebben realiseren wij met ons gedreven ploegje voor u en al uw gasten een receptie dat de perfectie benadert!

Gastronomische perfectie als kers op de taart voor succesvolle recepties

Op gastronomisch vlak ontgoochelen wij nooit. Met de grootste kunde bereidt ons creatieve en getalenteerde team de lekkerste drankjes en hapjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke medewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u graag de talrijke verschillende gastronomische formules die wij kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Nijlen staan wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant steeds rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen!