https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Receptie Millegem

Mooi Receptie bij Millegem

Het Hof Van Beatrijs: mooie locatie voor een receptie bij Millegem

Op zoek naar een leuke zaal om een receptie te doen plaatsvinden nabij Millegem? Dan is wellicht het fraaie Hof Van Beatrijs absoluut een goede uitkomst. Deze prachtplek vlakbij Millegem heeft alles in huis om van een receptie een eclatant succes te maken. De prachtige, moderne en prima uitgeruste feestzalen voor vijftig tot 400 mensen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800(!) genodigden, zijn uitermate geschikt voor het organiseren van recepties . Het schitterende gebied van de authentieke abdijhoeve is echt wel een zeer mooie bonus wanneer u uw genodigden wilt verbluffen met een chique receptie in een authentieke stijl en setting in de mooi gerestaureerde authentieke abdijhoeve bij Millegem. Dus, voor een op en top perfect receptie bij Millegem, slechts één locatie: het Hof Van Beatrijs! In nauw overleg met u leveren we voor u vakwerk op maat. We streven in goed overleg met de klant naar op en top perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde recepties .

Contacteer onsEen idyllisch plekje nabij Millegem voor chique recepties

Onze immense tuinen tussen de statige abdijmuren bieden een schitterende oase van rust waar u en al uw genodigden in alle rust kunnen genieten van de fijnste drankjes en hapjes in een magnifiek kader. De unieke ligging verleent receptie nog dat tikkeltje extra 'cachet'. Het domein rond Het Hof Van Beatrijs bij Millegem baadt het ganse jaar in oogstrelende schoonheid. Florissante narcissen en krokussen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), melancholische bladertaptijten (herfst), sprookjesachtige sneeuwtapijten (winter). Het hele jaar door kan u uw gasten verbluffen met een receptie op wat velen de allermooiste parel in de buurt van Millegem en omstreken noemen. Bovendien beschikken wij over een grote parking en is Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen bij Millegem ook met de bus of trein of zelfs per fiets goed te bereiken.

Een onvergetelijk receptie helemaal op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Millegem

U en uw receptie -genodigden zullen in het Hof Van Beatrijs bij Millegem niets tekortkomen op receptie. Dankzij de talrijke flexibele formules, de te combineren feestzalen van verschillende groottes en de quasi eindeloze mogelijkheden wat betreft gastronomische omkadering, kunnen we voor iedereen een receptie op op maat inrichten. Het Hof Van Beatrijs geniet een ijzersterke reputatie in de buurt van Millegem en omstreken als het gaat over het inrichten van stijlvolle recepties . Met dank aan onze jarenlange ervaring hebben wij de broodnodige expertise die van cruciaal belang is om van uw receptie een onvergetelijk event te maken. Hof Van Beatrijs luistert heel goed naar al uw wensen en dankzij alle talenten die wij in huis hebben realiseren wij met ons gedreven team voor u en al uw gasten een receptie dat de perfectie benadert!

Culinaire perfectie als kers op de taart voor geslaagde recepties

Op gastronomisch gebied ontgoochelen wij nooit. Met de grootste zorg creëert ons creatieve en getalenteerde team de heerlijkste drankjes en hapjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke medewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u met plezier de talloze verschillende gastronomische opties die wij kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Millegem zijn wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant altijd rekenen op de nodige flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.