https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Receptie Machelen

Mooi Receptie bij Machelen

Hof Van Beatrijs: droomlocatie voor een receptie bij Machelen

Op zoek naar een fraaie stek om een receptie te houden vlakbij Machelen? Dan is voor u het Hof Van Beatrijs absoluut een prima tip. Deze fraaie oase van rust vlakbij Machelen heeft alles in huis om van een receptie een fantastisch gebeuren te maken. De fraai ingerichte en zeer goed uitgeruste feestruimtes voor 50 tot 400 gasten, met uitbreidingsmogelijkheden tot liefst 800 mensen, zijn zeer geschikt voor het houden van recepties . Het schitterende gebied van de statige abdijhoeve is natuurlijk een geweldige troef wanneer u uw genodigden wilt imponeren met een receptie in een unieke omkadering en stijl in de mooi gerestaureerde authentieke abdijhoeve bij Machelen. Kort samengevat, voor een perfect receptie bij Machelen, 1 locatie: Hof Van Beatrijs. In samenspraak met u garanderen we u maatwerk. We hebben één doel: toewerken in goed overleg met de opdrachtgever naar 100% perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde recepties .

Contacteer onsEen zalig plaatsje nabij Machelen voor klassevolle recepties

De immense tuinen binnen de statige abdijmuren vormen een schitterende rustige plek waar u en al uw genodigden lekker kunnen genieten van de meest exquise hapjes en drankjes in een magnifiek kader. De fraaie ligging geeft receptie nog dat beetje meer 'cachet'. Het ruime domein rondom het Hof Van Beatrijs bij Machelen baadt het ganse jaar in oogstrelende schoonheid. Florissante narcissen en krokussen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwlandschappen (winter). In alle seizoenen kunt u indruk maken met een receptie op wat veel mensen de mooiste parel in de buurt van Machelen en omstreken noemen. Bovendien beschikken wij over een ruime parking en is het Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen vlakbij Machelen ook met de bus of trein of zelfs per fiets eenvoudig te bereiken.

Een receptie helemaal op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Machelen

U en uw receptie -genodigden zullen in Hof Van Beatrijs bij Machelen absoluut niets tekortkomen op receptie. Dankzij onze talloze aanpasbare formules, de te combineren zalen van verschillende groottes en de ruime mogelijkheden inzake gastronomische omkadering, kunnen wij voor werkelijk iedereen een receptie helemaal 'gefinetuned' naar wens inrichten. Het Hof Van Beatrijs geniet een gedegen reputatie in de buurt van Machelen als het aankomt op het organiseren van succesrijke recepties . Door onze grote ervaring heeft Hof Van Beatrijs de onontbeerlijke expertise die cruciaal is om van uw receptie een succesvol event te maken. Wij luisteren heel aandachtig naar al uw vragen en dankzij alle talenten die wij in huis hebben realiseren we met ons gemotiveerde team voor u en al uw gasten een receptie dat de perfectie benadert!

Gastronomische perfectie als kers op de taart voor succesvolle recepties

Op gastronomisch gebied ontgoochelen wij nooit. Met de allergrootste kunde maakt ons getalenteerde topteam de lekkerste drankjes en hapjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u met plezier de talrijke diverse culinaire formules die wij kunnen aanbieden. In en rond Machelen zijn wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant altijd rekenen op de gewenste flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen!