https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Receptie Lier

Prachtig Receptie nabij Lier

Het Hof Van Beatrijs: toplocatie voor een receptie bij Lier

Bent u op zoek naar een ideale plaats om een receptie te houden in de buurt van Lier? In dat geval is het gerenommeerde Hof Van Beatrijs absoluut een goede keuze. Dit mooie, rustige oord gelegen bij Lier heeft alles in huis om van een receptie een overweldigend succes te maken. De mooi gedecoreerde en prima uitgeruste zalen voor 50 à 400 mensen, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800 genodigden, zijn prima geschikt voor het houden van recepties . Het adembenemend mooie gebied van de oude abdijhoeve is vanzelfsprekend een fantastische bonus wanneer u uw genodigden wilt verbluffen met fraai receptie in een authentieke stijl en setting in de mooi gerestaureerde authentieke abdijhoeve nabij Lier. Kort gezegd, voor een fantastisch receptie bij Lier, één adres: het Hof Van Beatrijs. In samenspraak met u leveren wij vakwerk op maat. We hebben één doel: toewerken in nauw overleg met de opdrachtgever naar op en top perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde recepties .

Contacteer onsEen zalig plaatsje nabij Lier voor chique recepties

De uitgestrekte tuinen binnenin de machtige abdijmuren vormen een aangename oase van rust waar u en uw genodigden ongestoord kunnen genieten in stijl van de heerlijkste drankjes en hapjes in een magnifiek kader. De fraaie ligging in het landschap geeft receptie nog dat tikkeltje extra cachet. Het ruime domein rond Het Hof Van Beatrijs bij Lier baadt het hele jaar door in oogstrelende schoonheid. Florissante krokussen en narcissen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladerdekens (herfst), sprookjesachtige sneeuwtapijten (winter). Heel het jaar kunt u indruk maken met een receptie op wat veel mensen de mooiste plek nabij Lier en omstreken noemen. Voorts beschikken wij over een ruime parking en is het Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen bij Lier ook met de trein of bus goed bereikbaar.

Een onvergetelijk receptie perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Lier

U en uw receptie -genodigden zullen in het Hof Van Beatrijs vlakbij Lier niets tekortkomen op receptie. Door de talloze flexibele formules, de combineerbare feestzalen van verschillende groottes en de ruime mogelijkheden wat betreft culinaire omkadering, kunnen wij voor iedereen een receptie op op maat realiseren. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs geniet een prima reputatie in en rond Lier en omstreken als het aankomt op de organisatie van sublieme recepties . Dankzij onze grote ervaring beschikken wij over de nodige expertise die cruciaal is om van uw receptie een succesvol event te maken. Hof Van Beatrijs luistert heel aandachtig naar al uw wensen en dankzij alle talenten en knowhow die wij in huis hebben realiseren we met ons gedreven team voor u en al uw gasten een receptie dat de perfectie benadert.

Gastronomische perfectie als kers op de taart voor stijlvolle recepties

Op culinair vlak ontgoochelen wij nooit. Met de grootste zorg maakt ons getalenteerde topteam de lekkerste drankjes en hapjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke horecamedewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u graag de talrijke verschillende culinaire opties die wij kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Lier staan wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant steeds rekenen op de nodige flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen.