https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Receptie Kontich

Prachtig Receptie nabij Kontich

Het Hof Van Beatrijs: droomlocatie voor een receptie bij Kontich

Toevallig op zoek naar een mooie plaats om een receptie te laten doorgaan vlakbij Kontich? In dat geval is het chique Hof Van Beatrijs zonder enige twijfel een prima uitkomst. Deze fraaie oase van rust bij Kontich beschikt over alle troeven om van een receptie een onvergetelijke gebeurtenis te maken. De prachtige, moderne en goed uitgeruste zalen voor 50 à 400(!) mensen, met uitbreidingsmogelijkheden tot liefst 800 gasten, zijn helemaal geschikt voor recepties . Het mooie gebied van de oude abdijhoeve is uiteraard een fantastische troef wanneer u uw gasten wilt verbluffen met een chique receptie in een authentieke stijl en locatie in de fraai gerestaureerde oude abdijhoeve bij Kontich. Kortom, voor een onvergetelijk receptie bij Kontich, één adres: het Hof Van Beatrijs. In nauw overleg met u leveren we voor u gepersonaliseerd werk op maat van de klant. Wij hebben één doel: toewerken in samenspraak met de opdrachtgever naar op en top perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde recepties .

Contacteer onsHet beste plekje nabij Kontich voor chique recepties

De uitgestrekte (bloemen)tuinen tussen de machtige abdijmuren vormen een schitterende oase van rust waar u en uw genodigden in alle rust kunnen genieten in stijl van de meest exquise hapjes en drankjes in een magnifiek kader. De unieke ligging in het landschap geeft receptie nog dat tikkeltje extra 'cachet'. Het domein rond het Hof Van Beatrijs bij Kontich baadt het ganse jaar in adembenemende schoonheid. Bloeiende krokussen en narcissen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), melancholische bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwlandschappen (winter). Het hele jaar door kunt u uitpakken met een receptie op wat velen de allermooiste parel nabij Kontich en omstreken noemen. Voorts beschikken wij over een ruime parking en is het Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen vlakbij Kontich ook met de trein of bus vlot te bereiken.

Een onvergetelijk receptie helemaal op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Kontich

U en uw receptie -genodigden zullen in het Hof Van Beatrijs vlakbij Kontich niets tekortkomen op receptie. Dankzij onze vele flexibele formules, de te combineren zalen van verschillende groottes en de uitgebreide mogelijkheden op het vlak van gastronomische omkadering, kunnen wij voor jong en oud een receptie op op maat inrichten. Het Hof Van Beatrijs geniet een gedegen reputatie in en rond Kontich als het aankomt op het organiseren van stijlvolle recepties . Met dank aan onze grote ervaring beschikken wij over de noodzakelijke stielkennis die van grote waarde is om van uw receptie een onvergetelijk event te maken. Wij luisteren zeer aandachtig naar uw wensen en door alle talenten en knowhow die wij in huis hebben garanderen wij met ons gemotiveerde team voor u en al uw gasten een receptie dat de perfectie benadert!

Culinaire verwennerij als kers op de taart voor chique recepties

Op gastronomisch vlak ontgoochelen wij nooit. Met de allergrootste zorg bereidt ons getalenteerde topteam de smakelijkste hapjes en drankjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u graag de talrijke verschillende culinaire opties die we kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Kontich zijn wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant steeds rekenen op de gewenste flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft in alles naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen!