https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Receptie Herentals

Prachtig Receptie bij Herentals

Het Hof Van Beatrijs: droomlocatie voor een receptie bij Herentals

Bent u op zoek naar een leuke plaats om een receptie te laten doorgaan in de buurt van Herentals? Dan is voor u het fraaie Hof Van Beatrijs zonder enige twijfel een interessante uitkomst. Deze prachtplek bij Herentals heeft alles in huis om van een receptie een overweldigend succes te maken. De prachtige, moderne en goed uitgeruste feestruimtes voor 50 à 400 personen, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800(!) mensen, zijn heel geschikt voor het organiseren van recepties . Het schitterende gebied van de oude abdijhoeve is echt wel een geweldige bonus wanneer u uw genodigden wilt imponeren met fraai receptie in een unieke stijl en setting in de knap gerestaureerde oude abdijhoeve bij Herentals. Kort samengevat, voor een gedroomd receptie bij Herentals, slechts één adres: het Hof Van Beatrijs! In goed overleg met u leveren wij maatwerk. We hebben één doel: toewerken in goed overleg met de klant naar 100% perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde recepties .

Contacteer onsEen wondermooi plaatsje bij Herentals voor klassevolle recepties

De immense tuinen tussen de statige abdijmuren bieden een aangename oase van rust waar u en uw gasten in alle rust kunnen genieten in stijl van de meest exquise hapjes en drankjes in een magnifiek kader. De unieke ligging geeft receptie nog dat tikkeltje extra cachet. Het domein rondom het Hof Van Beatrijs nabij Herentals baadt het ganse jaar in oogstrelende schoonheid. Bloeiende krokussen en narcissen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladertaptijten (herfst), sprookjesachtige sneeuwlandschappen (winter). Heel het jaar kunt u uitpakken met een receptie op wat veel mensen de mooiste plek nabij Herentals en omstreken noemen. Bovendien hebben wij een ruime parking en is Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Herentals ook met de trein of bus goed bereikbaar.

Een onvergetelijk receptie helemaal op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Herentals

U en uw receptie -gasten zullen in het Hof Van Beatrijs bij Herentals niets tekortkomen op receptie. Door de talrijke aanpasbare formules, onze te combineren feestzalen van diverse grootte en onze uitgebreide mogelijkheden wat betreft culinaire omkadering, kunnen wij voor iedereen een receptie helemaal 'gefinetuned' naar wens realiseren. Het Hof Van Beatrijs heeft een sterke reputatie in de buurt van Herentals als het aankomt op het inrichten van sublieme recepties . Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij de nodige stielkennis die van cruciaal belang is om van uw receptie een geslaagd event te maken. Hof Van Beatrijs luistert heel aandachtig naar uw wensen en door alle kwaliteiten die wij in huis hebben garanderen wij met ons gedreven ploegje voor u en al uw gasten een receptie dat de perfectie benadert!

Culinaire verwennerij als kers op de taart voor succesvolle recepties

Op gastronomisch vlak stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste kunde bereidt ons hyperbekwame team de zaligste spijzen en dranken die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke medewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u met plezier de talloze verschillende culinaire opties die we kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Herentals staan wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant steeds rekenen op de gewenste flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft in alles naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen.