https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Receptie Deurne

Prachtig Receptie bij Deurne

Hof Van Beatrijs: prachtlocatie voor een receptie bij Deurne

Aan het speuren naar een ideale gelegenheid om een receptie te doen plaatsvinden in de buurt van Deurne? Dan is wellicht het Hof Van Beatrijs ongetwijfeld een goede optie. Deze prachtplek gelegen bij Deurne heeft alles in huis om van een receptie een eclatant succes te maken. De magnifieke en goed uitgeruste feestzalen voor vijftig tot 400 gasten, met mogelijkheden tot uitbreiding tot liefst 800 mensen, zijn helemaal geschikt voor recepties . Het sprookjesachtige domein van de authentieke abdijhoeve is natuurlijk een geweldige troef indien u uw gasten wilt verbluffen met een receptie in een unieke stijl en locatie in de prachtig gerestaureerde authentieke abdijhoeve bij Deurne. Kortom, voor een op en top perfect receptie bij Deurne, één locatie: het Hof Van Beatrijs. In goed overleg met u leveren we voor u maatwerk. Wij hebben één doel: toewerken in nauw overleg met de opdrachtgever naar op en top perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde recepties .

Contacteer onsEen zalig plekje nabij Deurne voor klassevolle recepties

Onze uitgestrekte (bloemen)tuinen binnen de statige abdijmuren vormen een schitterende rustige plek waar u en uw genodigden ongestoord kunnen genieten van de lekkerste drankjes en hapjes in een adembenemend mooi kader. De unieke ligging geeft receptie nog dat beetje extra cachet. Het ruime domein rondom het Hof Van Beatrijs nabij Deurne badineert het hele jaar door in oogstrelende schoonheid. Bloeiende narcissen en krokussen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwlandschappen (winter). Het hele jaar door kunt u uw gasten verbluffen met een receptie op wat veel mensen de mooiste plek nabij Deurne en omstreken noemen. Voorts hebben wij een ruime parking en is het Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen bij Deurne ook met de bus, trein of fiets vlot bereikbaar.

Een onvergetelijk receptie helemaal op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Deurne

U en uw receptie -genodigden zullen in Hof Van Beatrijs bij Deurne echt niets tekortkomen op receptie. Met dan aan onze talloze flexibele formules, onze combineerbare zalen van diverse grootte en de ruime mogelijkheden inzake culinaire omkadering, kunnen wij voor jong en oud een receptie helemaal 'gefinetuned' naar wens realiseren. Het Hof Van Beatrijs geniet een sterke reputatie in en rond Deurne als het gaat over de organisatie van succesrijke recepties . Door onze jarenlange ervaring heeft Hof Van Beatrijs de broodnodige stielkennis die van cruciaal belang is om van uw receptie een succesvol evenement te maken. Hof Van Beatrijs luistert zeer aandachtig naar al uw vragen en door alle kwaliteiten die wij in huis hebben realiseren wij met ons gemotiveerde team voor u een receptie dat de perfectie benadert.

Culinaire verwennerij als kers op de taart voor succesvolle recepties

Op gastronomisch vlak stellen wij nooit teleur. Met de grootste kunde maakt ons hyperbekwame team de lekkerste hapjes en drankjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u met plezier de talloze diverse gastronomische opties die we kunnen aanbieden. In en rond Deurne staan wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant steeds rekenen op de gewenste flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen.