https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Receptie Brussel

Prachtig Receptie nabij Brussel

Het Hof Van Beatrijs: mooie locatie voor een receptie bij Brussel

Op zoek naar een knappe gelegenheid om een receptie te vieren nabij Brussel? In dat geval is voor u het Hof Van Beatrijs absoluut een geschikte uitkomst. Deze prachtplek in de buurt van Brussel is helemaal uitgerust om van een receptie een eclatant succes te maken. De fraaie, goed onderhouden en zeer goed uitgeruste feestzalen voor 50 tot 400 personen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800 personen, zijn heel geschikt voor het organiseren van recepties . Het adembenemend mooie domein van de oude abdijhoeve is vanzelfsprekend een zeer mooie bonus wanneer u uw genodigden wilt imponeren met fraai receptie in een authentieke stijl en setting in de fraai gerestaureerde klassieke abdijhoeve bij Brussel. Kort gezegd, voor een fantastisch receptie bij Brussel, één adres: het Hof Van Beatrijs! In nauw overleg met u garanderen we u vakwerk op maat. Wij streven in nauw overleg met de klant naar op en top perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde recepties .

Contacteer onsEen wondermooi plaatsje nabij Brussel voor chique recepties

De ruime tuinen tussen de authentieke abdijmuren bieden een schitterende oase van rust waar u en uw genodigden in alle rust kunnen genieten van de fijnste hapjes en drankjes in een magnifiek kader. De prachtige ligging in het landschap verleent receptie nog dat tikkeltje extra 'cachet'. Het domein rondom Het Hof Van Beatrijs nabij Brussel baadt het hele jaar door in oogstrelende schoonheid. Florissante narcissen en krokussen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), melancholische bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwtapijten (winter). In alle seizoenen kunt u uitpakken met een receptie op wat velen de mooiste plek in de buurt van Brussel noemen. Voorts beschikken wij over een ruime parking en is het Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen bij Brussel ook met de bus, trein of fiets gemakkelijk te bereiken.

Een onvergetelijk receptie perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Brussel

U en uw receptie -genodigden zullen in het Hof Van Beatrijs vlakbij Brussel absoluut niets tekortkomen op receptie. Dankzij onze talloze aanpasbare formules, onze combineerbare feestzalen van diverse grootte en de quasi eindeloze mogelijkheden op het vlak van culinaire omkadering, kunnen we voor iedereen een receptie helemaal naar wens inrichten. Het Hof Van Beatrijs heeft een goede reputatie in de buurt van Brussel als het gaat over de organisatie van succesrijke recepties . Met dank aan onze jarenlange ervaring hebben wij de nodige stielkennis die nodig is om van uw receptie een geslaagd evenement te maken. Wij luisteren zeer aandachtig naar al uw vragen en door alle talenten die wij in huis hebben realiseren wij met ons gemotiveerde ploegje voor u en al uw gasten een receptie dat de perfectie benadert!

Culinaire verwennerij als kers op de taart voor geslaagde recepties

Op culinair vlak ontgoochelen wij nooit. Met de allergrootste zorg maakt ons hyperbekwame team de smakelijkste spijzen en dranken die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke horecamedewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u met plezier de talrijke diverse culinaire formules die we kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Brussel zijn wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant steeds rekenen op de gewenste flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen!