https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Receptie Bossenstein

Mooi Receptie bij Bossenstein

Het Hof Van Beatrijs: droomlocatie voor een receptie bij Bossenstein

Bent u op zoek naar een geschikte gelegenheid om een receptie te laten doorgaan bij Bossenstein? In dat geval is voor u het Hof Van Beatrijs ongetwijfeld een interessante tip. Deze rustige locatie nabij Bossenstein beschikt over alle troeven om van een receptie een onvergetelijke gebeurtenis te maken. De fraaie, goed onderhouden en zeer goed uitgeruste feestzalen voor 50 tot 400 gasten, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800 gasten, zijn uitermate geschikt voor recepties . Het adembenemend mooie domein van de oude abdijhoeve is vanzelfsprekend een fantastische troef wanneer u uw genodigden wilt verbluffen met fraai receptie in een unieke stijl en setting in de mooi gerestaureerde authentieke abdijhoeve bij Bossenstein. Dus, voor een fantastisch receptie bij Bossenstein, 1 adres: het Hof Van Beatrijs. In goed overleg met u garanderen wij maatwerk. We streven in goed overleg met de klant naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde recepties .

Contacteer onsHet mooiste plekje bij Bossenstein voor stijlvolle recepties

Onze uitgestrekte (bloemen)tuinen binnen de authentieke abdijmuren bieden een aangename rustige plek waar u en al uw genodigden ongestoord kunnen genieten in stijl van de fijnste hapjes en drankjes in een betoverend kader. De unieke ligging in het landschap geeft receptie nog dat beetje extra 'cachet'. Het domein rond Het Hof Van Beatrijs nabij Bossenstein badineert heel het jaar in oogstrelende schoonheid. Bloeiende narcissen en krokussen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwtapijten (winter). Heel het jaar kunt u indruk maken met een receptie op wat velen de mooiste plek in de buurt van Bossenstein noemen. Daarbovenop beschikken wij over een ruime parking en is Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Bossenstein ook met de bus of trein of zelfs per fiets goed bereikbaar.

Een receptie perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Bossenstein

U en uw receptie -gasten zullen in Hof Van Beatrijs vlakbij Bossenstein absoluut niets tekortkomen op receptie. Met dan aan onze talrijke flexibele formules, de te combineren zalen van verschillende groottes en de uitgebreide mogelijkheden inzake gastronomische omkadering, kunnen wij voor jong en oud een receptie op op maat inrichten. Het Hof Van Beatrijs heeft een sterke reputatie in en rond Bossenstein als het gaat over de organisatie van onvergetelijke recepties . Met dank aan onze grote ervaring beschikken wij over de nodige expertise die van cruciaal belang is om van uw receptie een onvergetelijk evenement te maken. Wij luisteren zeer goed naar uw vragen en door alle talenten die wij in huis hebben garanderen we met ons gedreven team voor u en al uw gasten een receptie dat de perfectie benadert.

Culinaire perfectie als kers op de taart voor stijlvolle recepties

Op culinair vlak stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste kunde bereidt ons hyperbekwame team de heerlijkste drankjes en hapjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u graag de vele diverse gastronomische opties die we kunnen aanbieden. In en rond Bossenstein zijn wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant steeds rekenen op de gewenste flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.