https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Receptie Beerzel

Prachtig Receptie nabij Beerzel

Het Hof Van Beatrijs: droomlocatie voor een receptie bij Beerzel

Toevallig op zoek naar een ideale plaats om een receptie te organiseren in de buurt van Beerzel? Dan is het fraaie Hof Van Beatrijs gegarandeerd een interessante keuze. Deze rustige locatie bij Beerzel is helemaal uitgerust om van een receptie een eclatant succes te maken. De moderne, mooie en prima uitgeruste feestzalen voor vijftig tot 400 mensen, met uitbreidingsmogelijkheden tot liefst 800 personen, zijn prima geschikt voor het organiseren van recepties . Het mooie domein van de oude abdijhoeve is natuurlijk een niet te onderschatten bonus wanneer u uw gasten wilt imponeren met een chique receptie in een authentieke stijl en locatie in de knap gerestaureerde authentieke abdijhoeve nabij Beerzel. Kort gezegd, voor een perfect receptie bij Beerzel, slechts één locatie: Hof Van Beatrijs! In nauw overleg met u garanderen we u maatwerk. Wij streven in goed overleg met de klant naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde recepties .

Contacteer onsEen wondermooi plekje bij Beerzel voor stijlvolle recepties

De ruime (bloemen)tuinen binnenin de machtige abdijmuren bieden een schitterende rustige plek waar u en uw genodigden ongestoord kunnen genieten van de heerlijkste hapjes en drankjes in een betoverend kader. De prachtige ligging verleent receptie nog dat beetje meer 'cachet'. Het domein rond Het Hof Van Beatrijs nabij Beerzel badineert het hele jaar door in oogstrelende schoonheid. Florissante krokussen en narcissen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), melancholische bladertaptijten (herfst), sprookjesachtige sneeuwtapijten (winter). Heel het jaar kunt u uw gasten verbluffen met een receptie op wat velen de mooiste plek in de buurt van Beerzel en omstreken noemen. Bovendien hebben wij een ruime parking en is het Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen bij Beerzel ook met de bus of trein of zelfs per fiets eenvoudig bereikbaar.

Een receptie helemaal op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Beerzel

U en uw receptie -genodigden zullen in Hof Van Beatrijs bij Beerzel niets tekortkomen op receptie. Door onze talrijke flexibele formules, de te combineren feestzalen van diverse groottes en onze ruime mogelijkheden inzake gastronomische omkadering, kunnen we voor iedereen een receptie op op maat realiseren. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs heeft een goede reputatie in en rond Beerzel als het gaat over de organisatie van onvergetelijke recepties . Door onze grote ervaring heeft Hof Van Beatrijs de broodnodige expertise die van cruciaal belang is om van uw receptie een onvergetelijk event te maken. Wij luisteren heel goed naar al uw vragen en door alle kwaliteiten die wij in huis hebben garanderen wij met ons gedreven ploegje voor u en al uw gasten een receptie dat de perfectie benadert!

Culinaire klasse als kers op de taart voor stijlvolle recepties

Op gastronomisch vlak ontgoochelen wij nooit. Met de allergrootste kunde creëert ons hyperbekwame topteam de heerlijkste spijzen en dranken die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke horecamedewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u graag de talrijke verschillende culinaire formules die wij kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Beerzel zijn wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant altijd rekenen op de nodige flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen!