https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Personeelsfeest Zaventem

Mooi Personeelsfeest bij Zaventem

Hof Van Beatrijs: ideale plek voor een personeelsfeest bij Zaventem

Aan het speuren naar een mooie stek om een personeelsfeest te doen plaatsvinden nabij Zaventem? Dan is voor u het fraaie Hof Van Beatrijs ongetwijfeld een goede uitkomst. Deze fraaie oase van rust vlakbij Zaventem heeft alles om van een personeelsfeest een eclatant succes te maken. De magnifieke en goed uitgeruste feestzalen voor 50 tot 400 gasten, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800 gasten, zijn heel geschikt voor het organiseren van personeelsfeesten . Het sprookjesachtige domein van de klassieke abdijhoeve is vanzelfsprekend een geweldige bonus wanneer u uw gasten wilt imponeren met een chique personeelsfeest in een authentieke omkadering en stijl in de prachtig gerestaureerde klassieke abdijhoeve nabij Zaventem. Kortom, voor een fantastisch personeelsfeest bij Zaventem, één adres: het Hof Van Beatrijs! In goed overleg met u garanderen we u maatwerk. Wij streven in goed overleg met de opdrachtgever naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde personeelsfeesten .

Contacteer onsEen zalig plaatsje bij Zaventem voor stijlvolle personeelsfeesten

De uitgestrekte (bloemen)tuinen tussen de authentieke abdijmuren vormen een schitterende rustige plek waar u en al uw genodigden lekker kunnen smullen van de lekkerste drankjes en hapjes in een adembenemend mooi kader. De prachtige ligging geeft personeelsfeest nog dat beetje meer 'cachet'. Het domein rond Het Hof Van Beatrijs bij Zaventem badineert het hele jaar door in oogstrelende schoonheid. Florissante krokussen en narcissen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladerdekens (herfst), sprookjesachtige sneeuwtapijten (winter). In alle seizoenen kan u uw gasten verbluffen met een personeelsfeest op wat velen de mooiste parel in de buurt van Zaventem noemen. Bovendien beschikken wij over een grote parking en is het Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen bij Zaventem ook met de bus of trein of zelfs per fiets goed te bereiken.

Een personeelsfeest perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Zaventem

U en uw personeelsfeest -gasten zullen in het Hof Van Beatrijs bij Zaventem niets tekortkomen op personeelsfeest. Door onze talrijke flexibele formules, onze combineerbare feestzalen van diverse groottes en de uitgebreide mogelijkheden wat betreft gastronomische omkadering, kunnen wij voor iedereen een personeelsfeest op op maat inrichten. Het Hof Van Beatrijs heeft een gedegen reputatie in de buurt van Zaventem als het aankomt op het inrichten van onvergetelijke personeelsfeesten . Dankzij onze grote ervaring beschikken wij over de broodnodige stielkennis die cruciaal is om van uw personeelsfeest een succesvol event te maken. Wij luisteren heel goed naar uw wensen en dankzij alle talenten die wij in huis hebben realiseren wij met ons gedreven ploegje voor u en al uw gasten een personeelsfeest dat de perfectie benadert!

Culinaire verwennerij als kers op de taart voor succesvolle personeelsfeesten

Op gastronomisch vlak ontgoochelen wij nooit. Met de allergrootste kunde maakt ons creatieve en getalenteerde topteam de lekkerste drankjes en hapjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke medewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u graag de talrijke verschillende culinaire formules die we kunnen aanbieden. In en rond Zaventem staan wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant altijd rekenen op de gewenste flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft in alles naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen.