https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Personeelsfeest Vilvoorde

Prachtig Personeelsfeest bij Vilvoorde

Hof Van Beatrijs: mooie locatie voor een personeelsfeest bij Vilvoorde

Toevallig op zoek naar een mooie stek om een personeelsfeest te houden vlakbij Vilvoorde? Dan is voor u het Hof Van Beatrijs absoluut een goede uitkomst. Deze prachtplek in de buurt van Vilvoorde heeft alles in huis om van een personeelsfeest een overweldigend succes te maken. De fraaie, goed onderhouden en zeer goed uitgeruste feestruimtes voor vijftig à vierhonderd mensen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800 genodigden, zijn helemaal geschikt voor het houden van personeelsfeesten . Het adembenemend mooie domein van de statige abdijhoeve is vanzelfsprekend een niet te onderschatten bonus wanneer u uw genodigden wilt verbluffen met een chique personeelsfeest in een unieke stijl en locatie in de prachtig gerestaureerde oude abdijhoeve nabij Vilvoorde. Dus, voor een gedroomd personeelsfeest bij Vilvoorde, één locatie: het Hof Van Beatrijs! In samenspraak met u garanderen wij gepersonaliseerd werk op maat van de klant. Wij hebben één doel: toewerken in goed overleg met de opdrachtgever naar 100% perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde personeelsfeesten .

Contacteer onsHet mooiste plaatsje bij Vilvoorde voor klassevolle personeelsfeesten

Onze uitgestrekte (bloemen)tuinen tussen de statige abdijmuren bieden een aangename oase van rust waar u en uw genodigden in alle rust kunnen smullen van de fijnste drankjes en hapjes in een magnifiek kader. De unieke ligging in het landschap verleent personeelsfeest nog dat tikkeltje meer 'cachet'. Het domein rond Het Hof Van Beatrijs nabij Vilvoorde baadt heel het jaar in oogstrelende schoonheid. Florissante krokussen en narcissen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwtapijten (winter). Heel het jaar kan u uitpakken met een personeelsfeest op wat veel mensen de mooiste plek nabij Vilvoorde noemen. Voorts beschikken wij over een grote parking en is Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Vilvoorde ook met de trein of bus eenvoudig bereikbaar.

Een onvergetelijk personeelsfeest helemaal op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Vilvoorde

U en uw personeelsfeest -genodigden zullen in Hof Van Beatrijs vlakbij Vilvoorde niets tekortkomen op personeelsfeest. Door de talrijke aanpasbare formules, de combineerbare feestzalen van diverse grootte en de quasi eindeloze mogelijkheden inzake gastronomische omkadering, kunnen wij voor iedereen een personeelsfeest helemaal naar wens realiseren. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs heeft een prima reputatie in de buurt van Vilvoorde als het gaat over het inrichten van succesrijke personeelsfeesten . Dankzij onze grote ervaring beschikken wij over de broodnodige stielkennis die van cruciaal belang is om van uw personeelsfeest een geslaagd evenement te maken. Hof Van Beatrijs luistert zeer goed naar al uw vragen en door alle talenten die wij in huis hebben realiseren wij met ons gedreven team voor u een personeelsfeest dat de perfectie benadert.

Gastronomische verwennerij als kers op de taart voor chique personeelsfeesten

Op gastronomisch gebied stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste zorg bereidt ons getalenteerde topteam de smakelijkste drankjes en hapjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke horecamedewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u met plezier de talloze diverse culinaire opties die wij kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Vilvoorde zijn wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant steeds rekenen op de gewenste flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen!