https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Personeelsfeest Sint-Katelijne-Waver

Mooi Personeelsfeest bij Sint-Katelijne-Waver

Hof Van Beatrijs: prachtlocatie voor een personeelsfeest bij Sint-Katelijne-Waver

Bent u op zoek naar een mooie zaal om een personeelsfeest te laten plaatsvinden bij Sint-Katelijne-Waver? In dat geval is wellicht het chique Hof Van Beatrijs ongetwijfeld een prima tip. Dit verborgen pareltje bij Sint-Katelijne-Waver beschikt over alle troeven om van een personeelsfeest een eclatant succes te maken. De mooi gedecoreerde en zeer goed uitgeruste zalen voor 50 tot 400 personen, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800(!) feestvierders, zijn prima geschikt voor personeelsfeesten . Het schitterende gebied van de klassieke abdijhoeve is uiteraard een zeer mooie bonus indien u uw genodigden wilt imponeren met een personeelsfeest in een authentieke stijl en setting in de fraai gerestaureerde authentieke abdijhoeve bij Sint-Katelijne-Waver. Kort gezegd, voor een onvergetelijk personeelsfeest bij Sint-Katelijne-Waver, 1 locatie: het Hof Van Beatrijs! In goed overleg met u garanderen we u vakwerk op maat. Wij hebben één doel: toewerken in nauw overleg met de opdrachtgever naar 100% perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde personeelsfeesten .

Contacteer onsEen wondermooi plaatsje nabij Sint-Katelijne-Waver voor klassevolle personeelsfeesten

De ruime (bloemen)tuinen binnen de statige abdijmuren bieden een schitterende rustige plek waar u en uw genodigden in alle rust kunnen genieten van de heerlijkste drankjes en hapjes in een magnifiek kader. De prachtige ligging verleent personeelsfeest nog dat beetje meer 'cachet'. Het domein rond Het Hof Van Beatrijs bij Sint-Katelijne-Waver baadt heel het jaar in adembenemende schoonheid. Florissante narcissen en krokussen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwlandschappen (winter). Het hele jaar door kan u uitpakken met een personeelsfeest op wat veel mensen de mooiste parel nabij Sint-Katelijne-Waver noemen. Bovendien beschikken wij over een grote parking en is Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen bij Sint-Katelijne-Waver ook met de bus of trein of zelfs per fiets eenvoudig te bereiken.

Een onvergetelijk personeelsfeest helemaal op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Sint-Katelijne-Waver

U en uw personeelsfeest -genodigden zullen in het Hof Van Beatrijs bij Sint-Katelijne-Waver echt niets tekortkomen op personeelsfeest. Door de vele flexibele formules, de te combineren feestzalen van diverse grootte en de ruime mogelijkheden wat betreft gastronomische omkadering, kunnen we voor iedereen een personeelsfeest helemaal naar wens realiseren. Het Hof Van Beatrijs heeft een ijzersterke reputatie in de buurt van Sint-Katelijne-Waver en omstreken als het aankomt op het inrichten van onvergetelijke personeelsfeesten . Door onze grote ervaring hebben wij de onontbeerlijke stielkennis die cruciaal is om van uw personeelsfeest een geslaagd evenement te maken. Hof Van Beatrijs luistert heel aandachtig naar al uw wensen en dankzij alle talenten die wij in huis hebben garanderen wij met ons gedreven ploegje voor u en al uw gasten een personeelsfeest dat de perfectie benadert.

Culinaire klasse als kers op de taart voor succesvolle personeelsfeesten

Op culinair gebied stellen wij nooit teleur. Met de grootste kunde creëert ons getalenteerde topteam de lekkerste spijzen en dranken die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u graag de vele diverse culinaire formules die we kunnen aanbieden. In en rond Sint-Katelijne-Waver zijn wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant steeds rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.