https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Personeelsfeest Schoten

Mooi Personeelsfeest nabij Schoten

Hof Van Beatrijs: ideale plek voor een personeelsfeest bij Schoten

Toevallig op zoek naar een mooie stek om een personeelsfeest te organiseren nabij Schoten? In dat geval is wellicht het gerenommeerde Hof Van Beatrijs absoluut een interessante keuze. Deze prachtplek in de buurt van Schoten is helemaal uitgerust om van een personeelsfeest een overweldigend succes te maken. De fraai ingerichte en goed uitgeruste feestruimtes voor 50 tot 400 gasten, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800(!) feestvierders, zijn helemaal geschikt voor het organiseren van personeelsfeesten . Het schitterende domein van de klassieke abdijhoeve is echt wel een zeer mooie bonus indien u uw genodigden wilt imponeren met een chique personeelsfeest in een authentieke stijl en setting in de knap gerestaureerde authentieke abdijhoeve nabij Schoten. Dus, voor een onvergetelijk personeelsfeest bij Schoten, slechts één adres: het Hof Van Beatrijs! In samenspraak met u garanderen we u maatwerk. Wij hebben één doel: toewerken in nauw overleg met de klant naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde personeelsfeesten .

Contacteer onsEen zalig plaatsje nabij Schoten voor chique personeelsfeesten

De ruime (bloemen)tuinen binnen de statige abdijmuren bieden een aangename oase van rust waar u en uw genodigden in alle rust kunnen genieten van de heerlijkste hapjes en drankjes in een adembenemend mooi kader. De unieke ligging in het landschap geeft personeelsfeest nog dat beetje meer cachet. Het domein rondom Het Hof Van Beatrijs bij Schoten baadt het hele jaar door in oogstrelende schoonheid. Bloeiende narcissen en krokussen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwlandschappen (winter). Het hele jaar door kan u indruk maken met een personeelsfeest op wat velen de allermooiste plek nabij Schoten noemen. Daarenboven beschikken wij over een grote parking en is het Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen bij Schoten ook met de bus, trein of fiets eenvoudig te bereiken.

Een onvergetelijk personeelsfeest helemaal op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Schoten

U en uw personeelsfeest -genodigden zullen in Hof Van Beatrijs vlakbij Schoten echt niets tekortkomen op personeelsfeest. Door de talloze flexibele formules, de combineerbare zalen van verschillende groottes en onze quasi eindeloze mogelijkheden op het vlak van gastronomische omkadering, kunnen wij voor werkelijk iedereen een personeelsfeest helemaal 'gefinetuned' naar wens realiseren. Het Hof Van Beatrijs geniet een prima reputatie in de buurt van Schoten als het aankomt op het inrichten van sublieme personeelsfeesten . Met dank aan onze grote ervaring beschikken wij over de broodnodige stielkennis die van grote waarde is om van uw personeelsfeest een succesvol event te maken. Wij luisteren zeer goed naar al uw vragen en door alle talenten die wij in huis hebben garanderen we met ons gedreven team voor u een personeelsfeest dat de perfectie benadert!

Gastronomische klasse als kers op de taart voor geslaagde personeelsfeesten

Op gastronomisch vlak stellen wij nooit teleur. Met de grootste kunde maakt ons creatieve en getalenteerde team de lekkerste hapjes en drankjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u graag de vele verschillende culinaire formules die wij kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Schoten zijn wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant altijd rekenen op de gewenste flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen!