https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Personeelsfeest Schilde

Prachtig Personeelsfeest bij Schilde

Het Hof Van Beatrijs: mooie locatie voor een personeelsfeest bij Schilde

Op zoek naar een geschikte stek om een personeelsfeest te laten doorgaan vlakbij Schilde? Dan is voor u het fraaie Hof Van Beatrijs ongetwijfeld een geschikte optie. Deze rustige locatie in de buurt van Schilde heeft alles in huis om van een personeelsfeest een onvergetelijke gebeurtenis te maken. De fraai ingerichte en prima uitgeruste feestruimtes voor 50 à 400(!) personen, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800 personen, zijn helemaal geschikt voor het organiseren van personeelsfeesten . Het fraaie gebied van de oude abdijhoeve is natuurlijk een zeer mooie troef wanneer u uw gasten wilt imponeren met fraai personeelsfeest in een authentieke stijl en setting in de fraai gerestaureerde authentieke abdijhoeve bij Schilde. Dus, voor een op en top perfect personeelsfeest bij Schilde, slechts één adres: Hof Van Beatrijs! In goed overleg met u garanderen we u vakwerk op maat. We streven in goed overleg met de klant naar 100% perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde personeelsfeesten .

Contacteer onsHet beste plekje bij Schilde voor chique personeelsfeesten

Onze immense (bloemen)tuinen binnen de machtige abdijmuren vormen een aangename rustige plek waar u en uw genodigden lekker kunnen genieten van de heerlijkste drankjes en hapjes in een adembenemend mooi kader. De fraaie ligging geeft personeelsfeest nog dat tikkeltje meer cachet. Het domein rondom Het Hof Van Beatrijs bij Schilde badineert heel het jaar in oogstrelende schoonheid. Florissante narcissen en krokussen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwtapijten (winter). In alle seizoenen kunt u uw gasten verbluffen met een personeelsfeest op wat veel mensen de mooiste plek nabij Schilde noemen. Daarenboven beschikken wij over een ruime parking en is het Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen bij Schilde ook met de trein of bus eenvoudig bereikbaar.

Een onvergetelijk personeelsfeest helemaal op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Schilde

U en uw personeelsfeest -genodigden zullen in het Hof Van Beatrijs vlakbij Schilde echt niets tekortkomen op personeelsfeest. Door onze vele flexibele formules, onze te combineren feestzalen van verschillende groottes en onze ruime mogelijkheden inzake gastronomische omkadering, kunnen we voor werkelijk iedereen een personeelsfeest op op maat inrichten. Het Hof Van Beatrijs heeft een goede reputatie in de buurt van Schilde als het gaat over het inrichten van succesrijke personeelsfeesten . Dankzij onze grote ervaring beschikken wij over de noodzakelijke stielkennis die cruciaal is om van uw personeelsfeest een onvergetelijk evenement te maken. Hof Van Beatrijs luistert zeer aandachtig naar uw vragen en door alle kwaliteiten die wij in huis hebben realiseren we met ons gedreven ploegje voor u en al uw gasten een personeelsfeest dat de perfectie benadert!

Gastronomische perfectie als kers op de taart voor succesvolle personeelsfeesten

Op gastronomisch gebied stellen wij nooit teleur. Met de grootste kunde maakt ons getalenteerde topteam de lekkerste hapjes en drankjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke medewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u graag de vele verschillende culinaire formules die wij kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Schilde zijn wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant steeds rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.