https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Personeelsfeest Nijlen

Prachtig Personeelsfeest bij Nijlen

Het Hof Van Beatrijs: prachtlocatie voor een personeelsfeest bij Nijlen

Aan het speuren naar een ideale gelegenheid om een personeelsfeest te doen plaatsvinden vlakbij Nijlen? In dat geval is voor u het Hof Van Beatrijs zonder enige twijfel een goede keuze. Deze fraaie oase van rust nabij Nijlen is helemaal uitgerust om van een personeelsfeest een fantastisch gebeuren te maken. De moderne, mooie en prima uitgeruste feestruimtes voor vijftig à vierhonderd mensen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800 mensen, zijn heel geschikt voor het organiseren van personeelsfeesten . Het fraaie domein van de statige abdijhoeve is vanzelfsprekend een geweldige troef indien u uw genodigden wilt verbluffen met een personeelsfeest in een authentieke stijl en setting in de mooi gerestaureerde oude abdijhoeve bij Nijlen. Kortom, voor een onvergetelijk personeelsfeest bij Nijlen, slechts één adres: Hof Van Beatrijs. In goed overleg met u garanderen wij maatwerk. We hebben één doel: toewerken in nauw overleg met de klant naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde personeelsfeesten .

Contacteer onsEen zalig plaatsje nabij Nijlen voor stijlvolle personeelsfeesten

De immense (bloemen)tuinen binnen de authentieke abdijmuren bieden een aangename rustige plek waar u en uw gasten ongestoord kunnen smullen van de meest exquise hapjes en drankjes in een betoverend kader. De unieke ligging in het landschap verleent personeelsfeest nog dat tikkeltje extra cachet. Het domein rond het Hof Van Beatrijs nabij Nijlen badineert het hele jaar door in adembenemende schoonheid. Florissante krokussen en narcissen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), melancholische bladertaptijten (herfst), sprookjesachtige sneeuwlandschappen (winter). In alle seizoenen kunt u indruk maken met een personeelsfeest op wat velen de mooiste parel nabij Nijlen noemen. Voorts beschikken wij over een ruime parking en is het Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen vlakbij Nijlen ook met de bus of trein of zelfs per fiets eenvoudig te bereiken.

Een onvergetelijk personeelsfeest helemaal op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Nijlen

U en uw personeelsfeest -genodigden zullen in Hof Van Beatrijs bij Nijlen niets tekortkomen op personeelsfeest. Dankzij de talloze aanpasbare formules, de combineerbare feestzalen van verschillende groottes en onze quasi eindeloze mogelijkheden inzake gastronomische omkadering, kunnen wij voor werkelijk iedereen een personeelsfeest helemaal 'gefinetuned' naar wens inrichten. Het Hof Van Beatrijs geniet een goede reputatie in en rond Nijlen als het gaat over het inrichten van stijlvolle personeelsfeesten . Met dank aan onze jarenlange ervaring beschikken wij over de nodige expertise die nodig is om van uw personeelsfeest een succesvol event te maken. Hof Van Beatrijs luistert heel aandachtig naar al uw wensen en door alle kwaliteiten die wij in huis hebben realiseren wij met ons gedreven team voor u en al uw gasten een personeelsfeest dat de perfectie benadert.

Gastronomische verwennerij als kers op de taart voor succesvolle personeelsfeesten

Op gastronomisch gebied ontgoochelen wij nooit. Met de grootste zorg bereidt ons getalenteerde topteam de heerlijkste drankjes en hapjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke medewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u met plezier de talloze diverse culinaire opties die we kunnen aanbieden. In en rond Nijlen zijn wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant altijd rekenen op de gewenste flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft in alles naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen!