https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Personeelsfeest Niel

Mooi Personeelsfeest bij Niel

Het Hof Van Beatrijs: droomlocatie voor een personeelsfeest bij Niel

Toevallig op zoek naar een mooie stek om een personeelsfeest te doen plaatsvinden vlakbij Niel? Dan is voor u het chique Hof Van Beatrijs ongetwijfeld een geschikte keuze. Deze fraaie oase van rust bij Niel heeft alles om van een personeelsfeest een fantastisch gebeuren te maken. De mooi gedecoreerde en zeer goed uitgeruste feestruimtes voor 50 à 400(!) gasten, met uitbreidingsmogelijkheden tot liefst 800 personen, zijn uitermate geschikt voor het houden van personeelsfeesten . Het mooie gebied van de oude abdijhoeve is echt wel een niet te onderschatten troef indien u uw genodigden wilt imponeren met een personeelsfeest in een unieke stijl en setting in de mooi gerestaureerde authentieke abdijhoeve bij Niel. Kortom, voor een fantastisch personeelsfeest bij Niel, één adres: Hof Van Beatrijs. In nauw overleg met u garanderen wij gepersonaliseerd werk op maat van de klant. We hebben één doel: toewerken in nauw overleg met de klant naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde personeelsfeesten .

Contacteer onsHet mooiste plekje nabij Niel voor stijlvolle personeelsfeesten

De immense (bloemen)tuinen tussen de statige abdijmuren bieden een schitterende rustige plek waar u en al uw genodigden in alle rust kunnen genieten in stijl van de heerlijkste drankjes en hapjes in een adembenemend mooi kader. De unieke ligging in het landschap geeft personeelsfeest nog dat beetje extra cachet. Het domein rond het Hof Van Beatrijs nabij Niel badineert heel het jaar in oogstrelende schoonheid. Florissante narcissen en krokussen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladertaptijten (herfst), sprookjesachtige sneeuwlandschappen (winter). In alle seizoenen kan u uw gasten verbluffen met een personeelsfeest op wat velen de allermooiste plek nabij Niel en omstreken noemen. Daarenboven hebben wij een grote parking en is het Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen bij Niel ook met de bus of trein of zelfs per fiets vlot bereikbaar.

Een onvergetelijk personeelsfeest helemaal op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Niel

U en uw personeelsfeest -gasten zullen in het Hof Van Beatrijs vlakbij Niel echt niets tekortkomen op personeelsfeest. Met dan aan de vele flexibele formules, de te combineren feestzalen van verschillende groottes en de uitgebreide mogelijkheden wat betreft gastronomische omkadering, kunnen we voor iedereen een personeelsfeest op op maat realiseren. Het Hof Van Beatrijs heeft een gedegen reputatie in en rond Niel als het gaat over de organisatie van onvergetelijke personeelsfeesten . Door onze jarenlange ervaring heeft Hof Van Beatrijs de broodnodige expertise die nodig is om van uw personeelsfeest een succesvol event te maken. Hof Van Beatrijs luistert heel aandachtig naar uw wensen en dankzij alle talenten en knowhow die wij in huis hebben garanderen wij met ons gedreven team voor u en al uw gasten een personeelsfeest dat de perfectie benadert.

Culinaire klasse als kers op de taart voor geslaagde personeelsfeesten

Op gastronomisch vlak ontgoochelen wij nooit. Met de allergrootste zorg maakt ons hyperbekwame topteam de heerlijkste drankjes en hapjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke medewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u graag de vele diverse culinaire formules die wij kunnen aanbieden. In en rond Niel zijn wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant altijd rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen!