https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Personeelsfeest Mortsel

Mooi Personeelsfeest nabij Mortsel

Hof Van Beatrijs: prachtlocatie voor een personeelsfeest bij Mortsel

Bent u op zoek naar een leuke gelegenheid om een personeelsfeest te laten plaatsvinden nabij Mortsel? In dat geval is wellicht het gerenommeerde Hof Van Beatrijs ongetwijfeld een prima keuze. Deze fraaie oase van rust gelegen bij Mortsel beschikt over alle troeven om van een personeelsfeest een eclatant succes te maken. De moderne, mooie en zeer goed uitgeruste zalen voor 50 tot 400 mensen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800 genodigden, zijn zeer geschikt voor personeelsfeesten . Het sprookjesachtige gebied van de klassieke abdijhoeve is natuurlijk een geweldige troef wanneer u uw genodigden wilt imponeren met een personeelsfeest in een authentieke stijl en locatie in de knap gerestaureerde oude abdijhoeve nabij Mortsel. Kort samengevat, voor een op en top perfect personeelsfeest bij Mortsel, 1 locatie: het Hof Van Beatrijs! In nauw overleg met u garanderen wij gepersonaliseerd werk op maat van de klant. We hebben één doel: toewerken in nauw overleg met de opdrachtgever naar 100% perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde personeelsfeesten .

Contacteer onsHet beste plaatsje nabij Mortsel voor klassevolle personeelsfeesten

De uitgestrekte (bloemen)tuinen tussen de statige abdijmuren vormen een schitterende oase van rust waar u en uw gasten ongestoord kunnen genieten van de heerlijkste hapjes en drankjes in een adembenemend mooi kader. De prachtige ligging in het landschap verleent personeelsfeest nog dat tikkeltje extra cachet. Het domein rondom Het Hof Van Beatrijs nabij Mortsel badineert het hele jaar door in oogstrelende schoonheid. Florissante narcissen en krokussen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), melancholische bladerdekens (herfst), sprookjesachtige sneeuwlandschappen (winter). Heel het jaar kan u uitpakken met een personeelsfeest op wat veel mensen de allermooiste parel nabij Mortsel en omstreken noemen. Bovendien hebben wij een ruime parking en is het Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen bij Mortsel ook met de bus of trein of zelfs per fiets goed bereikbaar.

Een onvergetelijk personeelsfeest perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Mortsel

U en uw personeelsfeest -gasten zullen in Hof Van Beatrijs bij Mortsel absoluut niets tekortkomen op personeelsfeest. Dankzij de vele aanpasbare formules, de te combineren zalen van diverse grootte en onze ruime mogelijkheden wat betreft gastronomische omkadering, kunnen we voor werkelijk iedereen een personeelsfeest helemaal 'gefinetuned' naar wens realiseren. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs geniet een ijzersterke reputatie in en rond Mortsel als het aankomt op het organiseren van sublieme personeelsfeesten . Met dank aan onze jarenlange ervaring heeft Hof Van Beatrijs de onontbeerlijke stielkennis die van grote waarde is om van uw personeelsfeest een geslaagd event te maken. Hof Van Beatrijs luistert heel aandachtig naar uw wensen en dankzij alle talenten en knowhow die wij in huis hebben realiseren we met ons gemotiveerde team voor u een personeelsfeest dat de perfectie benadert.

Gastronomische klasse als kers op de taart voor stijlvolle personeelsfeesten

Op culinair vlak stellen wij nooit teleur. Met de grootste kunde creëert ons creatieve en getalenteerde topteam de heerlijkste hapjes en drankjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u graag de vele verschillende gastronomische formules die wij kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Mortsel staan wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant altijd rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen.