https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Personeelsfeest Millegem

Mooi Personeelsfeest nabij Millegem

Het Hof Van Beatrijs: ideale plek voor een personeelsfeest bij Millegem

Bent u op zoek naar een geschikte plek om een personeelsfeest te organiseren vlakbij Millegem? Dan is voor u het gerenommeerde Hof Van Beatrijs ongetwijfeld een goede tip. Dit verborgen pareltje vlakbij Millegem beschikt over alle troeven om van een personeelsfeest een fantastisch gebeuren te maken. De mooi gedecoreerde en goed uitgeruste zalen voor 50 à 400 personen, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800(!) mensen, zijn heel geschikt voor het houden van personeelsfeesten . Het adembenemend mooie gebied van de statige abdijhoeve is vanzelfsprekend een geweldige bonus indien u uw genodigden wilt verbluffen met een chique personeelsfeest in een unieke stijl en setting in de prachtig gerestaureerde authentieke abdijhoeve nabij Millegem. Kortom, voor een op en top perfect personeelsfeest bij Millegem, één adres: Hof Van Beatrijs! In goed overleg met u leveren wij vakwerk op maat. Wij streven in goed overleg met de klant naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde personeelsfeesten .

Contacteer onsEen idyllisch plaatsje nabij Millegem voor klassevolle personeelsfeesten

De ruime tuinen binnen de authentieke abdijmuren vormen een schitterende oase van rust waar u en al uw genodigden lekker kunnen genieten van de heerlijkste drankjes en hapjes in een adembenemend mooi kader. De prachtige ligging in het landschap geeft personeelsfeest nog dat tikkeltje meer cachet. Het ruime domein rond het Hof Van Beatrijs bij Millegem badineert het hele jaar door in oogstrelende schoonheid. Florissante narcissen en krokussen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladertaptijten (herfst), idyllische sneeuwtapijten (winter). Heel het jaar kan u indruk maken met een personeelsfeest op wat velen de mooiste parel nabij Millegem en omstreken noemen. Voorts hebben wij een grote parking en is het Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen vlakbij Millegem ook met de bus of trein of zelfs per fiets eenvoudig bereikbaar.

Een onvergetelijk personeelsfeest perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Millegem

U en uw personeelsfeest -gasten zullen in Hof Van Beatrijs vlakbij Millegem absoluut niets tekortkomen op personeelsfeest. Met dan aan onze talrijke aanpasbare formules, onze combineerbare zalen van diverse grootte en onze ruime mogelijkheden inzake culinaire omkadering, kunnen we voor werkelijk iedereen een personeelsfeest helemaal naar wens inrichten. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs heeft een sterke reputatie in en rond Millegem en omstreken als het gaat over het inrichten van succesrijke personeelsfeesten . Dankzij onze jarenlange ervaring beschikken wij over de noodzakelijke stielkennis die cruciaal is om van uw personeelsfeest een geslaagd evenement te maken. Hof Van Beatrijs luistert heel aandachtig naar uw wensen en dankzij alle talenten en knowhow die wij in huis hebben realiseren wij met ons gemotiveerde team voor u en al uw gasten een personeelsfeest dat de perfectie benadert!

Gastronomische verwennerij als kers op de taart voor chique personeelsfeesten

Op culinair gebied ontgoochelen wij nooit. Met de grootste kunde maakt ons getalenteerde team de heerlijkste hapjes en drankjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke medewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u graag de talloze verschillende gastronomische opties die wij kunnen aanbieden. In en rond Millegem staan wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant altijd rekenen op de gewenste flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft in alles naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen!