https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Personeelsfeest Lint

Prachtig Personeelsfeest bij Lint

Hof Van Beatrijs: droomlocatie voor een personeelsfeest bij Lint

Aan het speuren naar een knappe plek om een personeelsfeest te doen plaatsvinden in de buurt van Lint? Dan is wellicht het Hof Van Beatrijs ongetwijfeld een geschikte tip. Deze fraaie oase van rust in de buurt van Lint beschikt over alle troeven om van een personeelsfeest een onvergetelijke gebeurtenis te maken. De fraai ingerichte en goed uitgeruste feestzalen voor 50 à 400(!) personen, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800 gasten, zijn zeer geschikt voor het organiseren van personeelsfeesten . Het mooie gebied van de klassieke abdijhoeve is uiteraard een geweldige bonus wanneer u uw genodigden wilt verbluffen met een personeelsfeest in een unieke omkadering en stijl in de prachtig gerestaureerde oude abdijhoeve nabij Lint. Dus, voor een perfect personeelsfeest bij Lint, slechts één locatie: het Hof Van Beatrijs! In nauw overleg met u leveren wij gepersonaliseerd werk op maat van de klant. Wij streven in samenspraak met de opdrachtgever naar 100% perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde personeelsfeesten .

Contacteer onsEen zalig plekje bij Lint voor stijlvolle personeelsfeesten

De immense (bloemen)tuinen binnen de authentieke abdijmuren vormen een schitterende oase van rust waar u en uw gasten ongestoord kunnen genieten van de heerlijkste drankjes en hapjes in een betoverend kader. De unieke ligging geeft personeelsfeest nog dat tikkeltje extra 'cachet'. Het domein rond het Hof Van Beatrijs bij Lint badineert het hele jaar door in oogstrelende schoonheid. Bloeiende krokussen en narcissen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladertaptijten (herfst), sprookjesachtige sneeuwtapijten (winter). Heel het jaar kan u uw gasten verbluffen met een personeelsfeest op wat veel mensen de allermooiste parel in de buurt van Lint noemen. Daarbovenop hebben wij een grote parking en is Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Lint ook met de bus of trein of zelfs per fiets goed bereikbaar.

Een personeelsfeest perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Lint

U en uw personeelsfeest -gasten zullen in het Hof Van Beatrijs vlakbij Lint niets tekortkomen op personeelsfeest. Met dan aan de vele flexibele formules, de te combineren zalen van verschillende grootte en onze uitgebreide mogelijkheden inzake gastronomische omkadering, kunnen we voor jong en oud een personeelsfeest helemaal 'gefinetuned' naar wens realiseren. Het Hof Van Beatrijs heeft een gedegen reputatie in de buurt van Lint en omstreken als het gaat over het organiseren van onvergetelijke personeelsfeesten . Door onze jarenlange ervaring heeft Hof Van Beatrijs de noodzakelijke stielkennis die cruciaal is om van uw personeelsfeest een onvergetelijk evenement te maken. Wij luisteren heel goed naar al uw vragen en dankzij alle kwaliteiten die wij in huis hebben garanderen we met ons gedreven team voor u en al uw gasten een personeelsfeest dat de perfectie benadert!

Gastronomische verwennerij als kers op de taart voor succesvolle personeelsfeesten

Op culinair gebied stellen wij nooit teleur. Met de grootste kunde creëert ons creatieve en getalenteerde topteam de heerlijkste hapjes en drankjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke horecamedewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u graag de vele diverse culinaire opties die we kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Lint zijn wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant altijd rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft in alles naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.