https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Personeelsfeest Lier

Mooi Personeelsfeest nabij Lier

Hof Van Beatrijs: ideale plek voor een personeelsfeest bij Lier

Op zoek naar een fraaie plaats om een personeelsfeest te laten plaatsvinden nabij Lier? Dan is wellicht het gerenommeerde Hof Van Beatrijs gegarandeerd een goede uitkomst. Deze rustige locatie gelegen bij Lier beschikt over alle troeven om van een personeelsfeest een onvergetelijke gebeurtenis te maken. De prachtige, moderne en goed uitgeruste feestzalen voor 50 à 400 mensen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot liefst 800 feestvierders, zijn helemaal geschikt voor het organiseren van personeelsfeesten . Het schitterende domein van de statige abdijhoeve is natuurlijk een niet te onderschatten bonus wanneer u uw genodigden wilt imponeren met een chique personeelsfeest in een unieke stijl en setting in de mooi gerestaureerde oude abdijhoeve nabij Lier. Kort gezegd, voor een onvergetelijk personeelsfeest bij Lier, één adres: het Hof Van Beatrijs. In samenspraak met u leveren wij gepersonaliseerd werk op maat van de klant. Wij streven in goed overleg met de opdrachtgever naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde personeelsfeesten .

Contacteer onsEen zalig plekje bij Lier voor chique personeelsfeesten

De immense (bloemen)tuinen binnen de machtige abdijmuren vormen een aangename rustige plek waar u en al uw genodigden ongestoord kunnen genieten van de meest exquise hapjes en drankjes in een adembenemend mooi kader. De prachtige ligging in het landschap geeft personeelsfeest nog dat tikkeltje meer 'cachet'. Het ruime domein rondom het Hof Van Beatrijs nabij Lier baadt het ganse jaar in adembenemende schoonheid. Bloeiende krokussen en narcissen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), melancholische bladertaptijten (herfst), sprookjesachtige sneeuwlandschappen (winter). Heel het jaar kunt u uw gasten verbluffen met een personeelsfeest op wat veel mensen de mooiste parel in de buurt van Lier en omstreken noemen. Daarbovenop hebben wij een ruime parking en is Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen vlakbij Lier ook met de bus, trein of fiets vlot bereikbaar.

Een onvergetelijk personeelsfeest perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Lier

U en uw personeelsfeest -genodigden zullen in Hof Van Beatrijs vlakbij Lier echt niets tekortkomen op personeelsfeest. Met dan aan onze talrijke flexibele formules, de combineerbare zalen van diverse grootte en de quasi eindeloze mogelijkheden inzake gastronomische omkadering, kunnen wij voor iedereen een personeelsfeest op op maat realiseren. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs geniet een goede reputatie in en rond Lier als het gaat over het organiseren van onvergetelijke personeelsfeesten . Met dank aan onze jarenlange ervaring hebben wij de noodzakelijke expertise die van cruciaal belang is om van uw personeelsfeest een onvergetelijk evenement te maken. Wij luisteren heel goed naar uw wensen en door alle talenten en knowhow die wij in huis hebben garanderen wij met ons gemotiveerde team voor u een personeelsfeest dat de perfectie benadert.

Culinaire perfectie als kers op de taart voor stijlvolle personeelsfeesten

Op culinair vlak ontgoochelen wij nooit. Met de allergrootste kunde creëert ons getalenteerde topteam de heerlijkste spijzen en dranken die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke medewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u met plezier de vele diverse gastronomische opties die we kunnen aanbieden. In en rond Lier staan wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant steeds rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft in alles naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen!