https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Personeelsfeest Herentals

Prachtig Personeelsfeest bij Herentals

Hof Van Beatrijs: prachtlocatie voor een personeelsfeest bij Herentals

Op zoek naar een knappe stek om een personeelsfeest te organiseren nabij Herentals? In dat geval is het chique Hof Van Beatrijs zonder enige twijfel een prima uitkomst. Deze fraaie oase van rust in de buurt van Herentals heeft alles in huis om van een personeelsfeest een onvergetelijke gebeurtenis te maken. De moderne, mooie en goed uitgeruste zalen voor vijftig tot 400 mensen, met uitbreidingsmogelijkheden tot liefst 800 gasten, zijn heel geschikt voor het organiseren van personeelsfeesten . Het mooie gebied van de klassieke abdijhoeve is echt wel een geweldige troef indien u uw genodigden wilt verbluffen met fraai personeelsfeest in een authentieke stijl en locatie in de mooi gerestaureerde oude abdijhoeve bij Herentals. Dus, voor een op en top perfect personeelsfeest bij Herentals, één adres: Hof Van Beatrijs. In nauw overleg met u garanderen we u gepersonaliseerd werk op maat van de klant. Wij streven in goed overleg met de opdrachtgever naar 100% perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde personeelsfeesten .

Contacteer onsEen zalig plekje bij Herentals voor chique personeelsfeesten

De ruime tuinen tussen de statige abdijmuren vormen een schitterende oase van rust waar u en uw gasten ongestoord kunnen smullen van de heerlijkste hapjes en drankjes in een betoverend kader. De unieke ligging verleent personeelsfeest nog dat beetje meer 'cachet'. Het domein rond het Hof Van Beatrijs nabij Herentals badineert het hele jaar door in oogstrelende schoonheid. Bloeiende narcissen en krokussen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladertaptijten (herfst), sprookjesachtige sneeuwlandschappen (winter). Het hele jaar door kan u uitpakken met een personeelsfeest op wat velen de mooiste parel nabij Herentals noemen. Daarbovenop beschikken wij over een ruime parking en is het Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen bij Herentals ook met de bus of trein of zelfs per fiets gemakkelijk bereikbaar.

Een onvergetelijk personeelsfeest helemaal op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Herentals

U en uw personeelsfeest -genodigden zullen in Hof Van Beatrijs bij Herentals niets tekortkomen op personeelsfeest. Met dan aan de talloze aanpasbare formules, onze te combineren zalen van diverse grootte en de quasi eindeloze mogelijkheden op het vlak van culinaire omkadering, kunnen wij voor jong en oud een personeelsfeest helemaal 'gefinetuned' naar wens inrichten. Het Hof Van Beatrijs heeft een gedegen reputatie in de buurt van Herentals en omstreken als het aankomt op het organiseren van succesrijke personeelsfeesten . Door onze jarenlange ervaring beschikken wij over de nodige expertise die van grote waarde is om van uw personeelsfeest een geslaagd event te maken. Hof Van Beatrijs luistert zeer aandachtig naar al uw wensen en dankzij alle kwaliteiten die wij in huis hebben realiseren wij met ons gedreven ploegje voor u en al uw gasten een personeelsfeest dat de perfectie benadert!

Gastronomische verwennerij als kers op de taart voor stijlvolle personeelsfeesten

Op culinair vlak ontgoochelen wij nooit. Met de allergrootste kunde creëert ons getalenteerde topteam de heerlijkste spijzen en dranken die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke horecamedewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u met plezier de talloze verschillende culinaire formules die we kunnen aanbieden. In en rond Herentals staan wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant altijd rekenen op de gewenste flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft in alles naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen!