https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Personeelsfeest Edegem

Mooi Personeelsfeest nabij Edegem

Het Hof Van Beatrijs: toplocatie voor een personeelsfeest bij Edegem

Toevallig op zoek naar een ideale plaats om een personeelsfeest te laten plaatsvinden in de buurt van Edegem? Dan is voor u het fraaie Hof Van Beatrijs gegarandeerd een prima keuze. Deze prachtplek in de buurt van Edegem heeft alles in huis om van een personeelsfeest een onvergetelijke gebeurtenis te maken. De mooi gedecoreerde en prima uitgeruste feestruimtes voor 50 tot 400 personen, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800(!) mensen, zijn helemaal geschikt voor het organiseren van personeelsfeesten . Het adembenemend mooie domein van de statige abdijhoeve is echt wel een geweldige troef indien u uw gasten wilt verbluffen met fraai personeelsfeest in een authentieke omkadering en stijl in de mooi gerestaureerde authentieke abdijhoeve bij Edegem. Dus, voor een fantastisch personeelsfeest bij Edegem, 1 locatie: Hof Van Beatrijs. In samenspraak met u leveren wij maatwerk. Wij hebben één doel: toewerken in nauw overleg met de opdrachtgever naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde personeelsfeesten .

Contacteer onsEen idyllisch plekje bij Edegem voor stijlvolle personeelsfeesten

De uitgestrekte tuinen binnenin de machtige abdijmuren bieden een schitterende oase van rust waar u en al uw genodigden ongestoord kunnen genieten in stijl van de heerlijkste drankjes en hapjes in een magnifiek kader. De unieke ligging in het landschap verleent personeelsfeest nog dat tikkeltje meer 'cachet'. Het ruime domein rondom het Hof Van Beatrijs bij Edegem baadt het hele jaar door in adembenemende schoonheid. Florissante narcissen en krokussen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladerdekens (herfst), sprookjesachtige sneeuwlandschappen (winter). In alle seizoenen kan u indruk maken met een personeelsfeest op wat velen de mooiste parel in de buurt van Edegem noemen. Bovendien hebben wij een ruime parking en is het Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen vlakbij Edegem ook met de trein of bus gemakkelijk bereikbaar.

Een onvergetelijk personeelsfeest helemaal op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Edegem

U en uw personeelsfeest -genodigden zullen in het Hof Van Beatrijs bij Edegem absoluut niets tekortkomen op personeelsfeest. Door onze talloze aanpasbare formules, onze combineerbare feestzalen van diverse grootte en de quasi eindeloze mogelijkheden wat betreft gastronomische omkadering, kunnen wij voor werkelijk iedereen een personeelsfeest helemaal 'gefinetuned' naar wens realiseren. Het Hof Van Beatrijs heeft een prima reputatie in de buurt van Edegem als het aankomt op de organisatie van onvergetelijke personeelsfeesten . Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij de onontbeerlijke expertise die van grote waarde is om van uw personeelsfeest een geslaagd evenement te maken. Wij luisteren heel goed naar al uw vragen en dankzij alle talenten die wij in huis hebben realiseren wij met ons gemotiveerde team voor u een personeelsfeest dat de perfectie benadert.

Gastronomische verwennerij als kers op de taart voor stijlvolle personeelsfeesten

Op gastronomisch gebied ontgoochelen wij nooit. Met de grootste zorg maakt ons hyperbekwame topteam de smakelijkste spijzen en dranken die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke medewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u met plezier de talloze diverse gastronomische opties die wij kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Edegem staan wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant steeds rekenen op de gewenste flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft in alles naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.