https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Personeelsfeest Duffel

Prachtig Personeelsfeest bij Duffel

Het Hof Van Beatrijs: toplocatie voor een personeelsfeest bij Duffel

Op zoek naar een fraaie plek om een personeelsfeest te laten doorgaan nabij Duffel? In dat geval is voor u het chique Hof Van Beatrijs absoluut een geschikte tip. Deze rustige locatie in de buurt van Duffel heeft alles in huis om van een personeelsfeest een fantastisch gebeuren te maken. De fraaie, goed onderhouden en goed uitgeruste zalen voor vijftig tot 400 mensen, met uitbreidingsmogelijkheden tot liefst 800 genodigden, zijn prima geschikt voor het organiseren van personeelsfeesten . Het fraaie gebied van de authentieke abdijhoeve is natuurlijk een geweldige bonus indien u uw gasten wilt imponeren met een personeelsfeest in een unieke omkadering en stijl in de prachtig gerestaureerde oude abdijhoeve bij Duffel. Kort samengevat, voor een gedroomd personeelsfeest bij Duffel, één adres: het Hof Van Beatrijs. In nauw overleg met u leveren we voor u gepersonaliseerd werk op maat van de klant. We streven in nauw overleg met de opdrachtgever naar 100% perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde personeelsfeesten .

Contacteer onsEen idyllisch plekje nabij Duffel voor stijlvolle personeelsfeesten

Onze ruime tuinen tussen de statige abdijmuren bieden een aangename rustige plek waar u en al uw genodigden lekker kunnen genieten van de heerlijkste hapjes en drankjes in een adembenemend mooi kader. De fraaie ligging verleent personeelsfeest nog dat tikkeltje extra 'cachet'. Het domein rond het Hof Van Beatrijs nabij Duffel badineert het hele jaar door in oogstrelende schoonheid. Florissante krokussen en narcissen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladertaptijten (herfst), sprookjesachtige sneeuwtapijten (winter). In alle seizoenen kunt u indruk maken met een personeelsfeest op wat veel mensen de allermooiste plek in de buurt van Duffel noemen. Daarbovenop hebben wij een ruime parking en is Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen vlakbij Duffel ook met de bus of trein of zelfs per fiets eenvoudig bereikbaar.

Een personeelsfeest perfect op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Duffel

U en uw personeelsfeest -genodigden zullen in Hof Van Beatrijs bij Duffel echt niets tekortkomen op personeelsfeest. Met dan aan de vele flexibele formules, onze combineerbare feestzalen van diverse grootte en onze ruime mogelijkheden wat betreft culinaire omkadering, kunnen we voor iedereen een personeelsfeest helemaal 'gefinetuned' naar wens inrichten. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs geniet een goede reputatie in de buurt van Duffel als het gaat over het organiseren van stijlvolle personeelsfeesten . Door onze grote ervaring beschikken wij over de nodige expertise die van grote waarde is om van uw personeelsfeest een succesvol evenement te maken. Wij luisteren zeer goed naar uw wensen en door alle talenten en knowhow die wij in huis hebben realiseren we met ons gemotiveerde ploegje voor u en al uw gasten een personeelsfeest dat de perfectie benadert.

Culinaire verwennerij als kers op de taart voor geslaagde personeelsfeesten

Op culinair gebied stellen wij nooit teleur. Met de grootste kunde bereidt ons creatieve en getalenteerde team de smakelijkste spijzen en dranken die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u met plezier de talloze verschillende culinaire formules die we kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Duffel zijn wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant steeds rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen!