https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Personeelsfeest Deurne

Prachtig Personeelsfeest nabij Deurne

Hof Van Beatrijs: ideale plek voor een personeelsfeest bij Deurne

Op zoek naar een ideale plek om een personeelsfeest te doen plaatsvinden bij Deurne? Dan is wellicht het chique Hof Van Beatrijs ongetwijfeld een goede optie. Dit verborgen pareltje nabij Deurne heeft alles om van een personeelsfeest een eclatant succes te maken. De magnifieke en prima uitgeruste zalen voor vijftig tot 400 gasten, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800 feestvierders, zijn heel geschikt voor het houden van personeelsfeesten . Het schitterende gebied van de klassieke abdijhoeve is natuurlijk een geweldige troef wanneer u uw genodigden wilt verbluffen met een chique personeelsfeest in een authentieke stijl en setting in de knap gerestaureerde klassieke abdijhoeve bij Deurne. Kort samengevat, voor een op en top perfect personeelsfeest bij Deurne, één locatie: het Hof Van Beatrijs. In samenspraak met u garanderen we u gepersonaliseerd werk op maat van de klant. We hebben één doel: toewerken in goed overleg met de opdrachtgever naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde personeelsfeesten .

Contacteer onsHet mooiste plekje bij Deurne voor stijlvolle personeelsfeesten

De immense (bloemen)tuinen binnenin de authentieke abdijmuren vormen een schitterende oase van rust waar u en uw gasten ongestoord kunnen genieten van de lekkerste drankjes en hapjes in een magnifiek kader. De fraaie ligging geeft personeelsfeest nog dat beetje meer 'cachet'. Het ruime domein rondom Het Hof Van Beatrijs nabij Deurne badineert heel het jaar in oogstrelende schoonheid. Bloeiende narcissen en krokussen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladertaptijten (herfst), sprookjesachtige sneeuwtapijten (winter). In alle seizoenen kan u uitpakken met een personeelsfeest op wat veel mensen de allermooiste parel in de buurt van Deurne noemen. Daarbovenop beschikken wij over een grote parking en is Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Deurne ook met de trein of bus gemakkelijk te bereiken.

Een personeelsfeest helemaal op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Deurne

U en uw personeelsfeest -genodigden zullen in Hof Van Beatrijs bij Deurne niets tekortkomen op personeelsfeest. Dankzij de talrijke aanpasbare formules, de te combineren zalen van diverse groottes en onze ruime mogelijkheden inzake gastronomische omkadering, kunnen we voor werkelijk iedereen een personeelsfeest helemaal naar wens realiseren. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs geniet een prima reputatie in de buurt van Deurne als het gaat over het inrichten van stijlvolle personeelsfeesten . Dankzij onze grote ervaring hebben wij de noodzakelijke stielkennis die van grote waarde is om van uw personeelsfeest een geslaagd evenement te maken. Hof Van Beatrijs luistert zeer aandachtig naar al uw wensen en dankzij alle talenten en knowhow die wij in huis hebben realiseren wij met ons gedreven team voor u een personeelsfeest dat de perfectie benadert!

Culinaire perfectie als kers op de taart voor succesvolle personeelsfeesten

Op culinair vlak stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste kunde bereidt ons getalenteerde topteam de zaligste hapjes en drankjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke medewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u met plezier de vele verschillende gastronomische formules die wij kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Deurne zijn wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant altijd rekenen op de gewenste flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.