https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Personeelsfeest Boom

Mooi Personeelsfeest bij Boom

Het Hof Van Beatrijs: ideale plek voor een personeelsfeest bij Boom

Aan het speuren naar een mooie stek om een personeelsfeest te laten doorgaan in de buurt van Boom? In dat geval is voor u het fraaie Hof Van Beatrijs gegarandeerd een goede uitkomst. Dit verborgen pareltje vlakbij Boom beschikt over alle troeven om van een personeelsfeest een onvergetelijke gebeurtenis te maken. De prachtige, moderne en zeer goed uitgeruste feestzalen voor 50 à 400 mensen, met uitbreidingsmogelijkheden tot liefst 800 gasten, zijn heel geschikt voor het organiseren van personeelsfeesten . Het sprookjesachtige domein van de klassieke abdijhoeve is uiteraard een geweldige bonus indien u uw gasten wilt verbluffen met een personeelsfeest in een unieke stijl en setting in de prachtig gerestaureerde klassieke abdijhoeve bij Boom. Dus, voor een onvergetelijk personeelsfeest bij Boom, één locatie: Hof Van Beatrijs. In samenspraak met u garanderen wij vakwerk op maat. We streven in samenspraak met de klant naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde personeelsfeesten .

Contacteer onsEen idyllisch plekje nabij Boom voor chique personeelsfeesten

De uitgestrekte (bloemen)tuinen binnen de machtige abdijmuren vormen een schitterende oase van rust waar u en uw genodigden in alle rust kunnen smullen van de lekkerste drankjes en hapjes in een betoverend kader. De fraaie ligging geeft personeelsfeest nog dat tikkeltje extra cachet. Het ruime domein rond het Hof Van Beatrijs bij Boom badineert het ganse jaar in adembenemende schoonheid. Bloeiende narcissen en krokussen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwlandschappen (winter). Heel het jaar kan u uitpakken met een personeelsfeest op wat velen de allermooiste parel nabij Boom en omstreken noemen. Daarenboven beschikken wij over een grote parking en is het Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen bij Boom ook met de bus, trein of fiets eenvoudig bereikbaar.

Een personeelsfeest perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Boom

U en uw personeelsfeest -genodigden zullen in Hof Van Beatrijs bij Boom absoluut niets tekortkomen op personeelsfeest. Dankzij de talloze aanpasbare formules, onze combineerbare zalen van diverse groottes en de quasi eindeloze mogelijkheden wat betreft culinaire omkadering, kunnen we voor iedereen een personeelsfeest helemaal naar wens realiseren. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs geniet een ijzersterke reputatie in de buurt van Boom en omstreken als het aankomt op het inrichten van succesrijke personeelsfeesten . Met dank aan onze grote ervaring heeft Hof Van Beatrijs de broodnodige stielkennis die cruciaal is om van uw personeelsfeest een geslaagd event te maken. Hof Van Beatrijs luistert heel aandachtig naar al uw wensen en dankzij alle talenten en knowhow die wij in huis hebben garanderen wij met ons gedreven team voor u een personeelsfeest dat de perfectie benadert.

Gastronomische verwennerij als kers op de taart voor stijlvolle personeelsfeesten

Op gastronomisch vlak ontgoochelen wij nooit. Met de grootste kunde creëert ons hyperbekwame topteam de heerlijkste spijzen en dranken die onze coulante, immer beleefde en hartelijke medewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u graag de talloze verschillende gastronomische formules die wij kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Boom zijn wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant altijd rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft in alles naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.