https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Pensioensviering Vremde

Mooi Pensioensviering nabij Vremde

Het Hof Van Beatrijs: prachtlocatie voor een pensioensviering bij Vremde

Op zoek naar een leuke plaats om een pensioensviering te vieren vlakbij Vremde? Dan is het fraaie Hof Van Beatrijs absoluut een geschikte tip. Deze rustige locatie nabij Vremde heeft alles in huis om van een pensioensviering een onvergetelijke gebeurtenis te maken. De fraaie, goed onderhouden en prima uitgeruste feestruimtes voor 50 à 400(!) mensen, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800(!) gasten, zijn helemaal geschikt voor het houden van pensioensvieringen . Het schitterende gebied van de klassieke abdijhoeve is natuurlijk een niet te onderschatten bonus indien u uw gasten wilt imponeren met een chique pensioensviering in een authentieke stijl en setting in de mooi gerestaureerde oude abdijhoeve bij Vremde. Kort samengevat, voor een fantastisch pensioensviering bij Vremde, slechts één adres: Hof Van Beatrijs. In nauw overleg met u garanderen we u vakwerk op maat. We hebben één doel: toewerken in nauw overleg met de opdrachtgever naar 100% perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde pensioensvieringen .

Contacteer onsHet mooiste plaatsje nabij Vremde voor klassevolle pensioensvieringen

Onze uitgestrekte tuinen tussen de machtige abdijmuren bieden een schitterende oase van rust waar u en uw gasten ongestoord kunnen genieten van de lekkerste drankjes en hapjes in een adembenemend mooi kader. De fraaie ligging in het landschap verleent pensioensviering nog dat tikkeltje meer 'cachet'. Het domein rond het Hof Van Beatrijs bij Vremde badineert heel het jaar in oogstrelende schoonheid. Bloeiende krokussen en narcissen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), melancholische bladerdekens (herfst), sprookjesachtige sneeuwlandschappen (winter). In alle seizoenen kunt u uw gasten verbluffen met een pensioensviering op wat veel mensen de allermooiste parel in de buurt van Vremde noemen. Daarbovenop beschikken wij over een grote parking en is Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen bij Vremde ook met de bus of trein of zelfs per fiets eenvoudig bereikbaar.

Een onvergetelijk pensioensviering perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Vremde

U en uw pensioensviering -gasten zullen in Hof Van Beatrijs bij Vremde absoluut niets tekortkomen op pensioensviering. Met dan aan de vele aanpasbare formules, onze te combineren zalen van diverse groottes en onze quasi eindeloze mogelijkheden wat betreft gastronomische omkadering, kunnen we voor iedereen een pensioensviering helemaal naar wens inrichten. Het Hof Van Beatrijs geniet een sterke reputatie in en rond Vremde en omstreken als het aankomt op de organisatie van onvergetelijke pensioensvieringen . Dankzij onze jarenlange ervaring beschikken wij over de nodige expertise die van grote waarde is om van uw pensioensviering een onvergetelijk evenement te maken. Hof Van Beatrijs luistert zeer goed naar uw wensen en door alle kwaliteiten die wij in huis hebben realiseren we met ons gemotiveerde team voor u en al uw gasten een pensioensviering dat de perfectie benadert!

Gastronomische verwennerij als kers op de taart voor chique pensioensvieringen

Op culinair vlak ontgoochelen wij nooit. Met de allergrootste zorg maakt ons creatieve en getalenteerde topteam de lekkerste spijzen en dranken die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u met plezier de talloze verschillende gastronomische opties die wij kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Vremde zijn wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant altijd rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft in alles naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen!

Een pensioensviering in de buurt van Vremde? Hof van Beatrijs is een prachtige locatie voor elk event! Kijk op onze site.