https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Pensioensviering Vilvoorde

Mooi Pensioensviering bij Vilvoorde

Hof Van Beatrijs: prachtlocatie voor een pensioensviering bij Vilvoorde

Aan het speuren naar een knappe plaats om een pensioensviering te vieren bij Vilvoorde? Dan is voor u het gerenommeerde Hof Van Beatrijs ongetwijfeld een goede tip. Deze fraaie oase van rust gelegen bij Vilvoorde heeft alles om van een pensioensviering een fantastisch gebeuren te maken. De fraaie, goed onderhouden en goed uitgeruste zalen voor vijftig à vierhonderd gasten, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800(!) personen, zijn helemaal geschikt voor pensioensvieringen . Het adembenemend mooie domein van de statige abdijhoeve is echt wel een zeer mooie troef wanneer u uw gasten wilt imponeren met een chique pensioensviering in een authentieke omkadering en stijl in de knap gerestaureerde authentieke abdijhoeve bij Vilvoorde. Kortom, voor een op en top perfect pensioensviering bij Vilvoorde, één locatie: het Hof Van Beatrijs. In nauw overleg met u garanderen wij maatwerk. We hebben één doel: toewerken in goed overleg met de klant naar op en top perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde pensioensvieringen .

Contacteer onsEen idyllisch plaatsje nabij Vilvoorde voor stijlvolle pensioensvieringen

De uitgestrekte (bloemen)tuinen tussen de authentieke abdijmuren vormen een schitterende oase van rust waar u en uw genodigden ongestoord kunnen genieten van de meest exquise drankjes en hapjes in een adembenemend mooi kader. De unieke ligging geeft pensioensviering nog dat tikkeltje extra cachet. Het ruime domein rond Het Hof Van Beatrijs nabij Vilvoorde baadt het ganse jaar in oogstrelende schoonheid. Bloeiende narcissen en krokussen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), melancholische bladerdekens (herfst), sprookjesachtige sneeuwtapijten (winter). Het hele jaar door kunt u indruk maken met een pensioensviering op wat veel mensen de allermooiste plek nabij Vilvoorde en omstreken noemen. Daarbovenop beschikken wij over een ruime parking en is het Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen bij Vilvoorde ook met de trein of bus eenvoudig te bereiken.

Een onvergetelijk pensioensviering helemaal op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Vilvoorde

U en uw pensioensviering -genodigden zullen in Hof Van Beatrijs vlakbij Vilvoorde echt niets tekortkomen op pensioensviering. Dankzij onze talrijke flexibele formules, onze te combineren zalen van verschillende groottes en de ruime mogelijkheden op het vlak van gastronomische omkadering, kunnen we voor iedereen een pensioensviering op op maat inrichten. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs geniet een goede reputatie in de buurt van Vilvoorde en omstreken als het aankomt op de organisatie van succesrijke pensioensvieringen . Door onze jarenlange ervaring hebben wij de noodzakelijke stielkennis die van grote waarde is om van uw pensioensviering een geslaagd event te maken. Wij luisteren heel goed naar uw wensen en dankzij alle talenten die wij in huis hebben realiseren we met ons gemotiveerde ploegje voor u een pensioensviering dat de perfectie benadert.

Culinaire perfectie als kers op de taart voor chique pensioensvieringen

Op culinair gebied ontgoochelen wij nooit. Met de allergrootste zorg creëert ons getalenteerde team de lekkerste hapjes en drankjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke medewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u met plezier de vele diverse gastronomische formules die wij kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Vilvoorde zijn wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant steeds rekenen op de gewenste flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft in alles naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen.