https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Pensioensviering Putte

Prachtig Pensioensviering bij Putte

Het Hof Van Beatrijs: mooie locatie voor een pensioensviering bij Putte

Op zoek naar een mooie stek om een pensioensviering te houden in de buurt van Putte? Dan is het fraaie Hof Van Beatrijs absoluut een interessante tip. Dit mooie, rustige oord in de buurt van Putte heeft alles om van een pensioensviering een eclatant succes te maken. De prachtige, moderne en zeer goed uitgeruste zalen voor 50 à 400 gasten, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800(!) genodigden, zijn prima geschikt voor het organiseren van pensioensvieringen . Het schitterende gebied van de statige abdijhoeve is vanzelfsprekend een zeer mooie troef indien u uw gasten wilt imponeren met fraai pensioensviering in een unieke omkadering en stijl in de mooi gerestaureerde oude abdijhoeve nabij Putte. Dus, voor een perfect pensioensviering bij Putte, één locatie: het Hof Van Beatrijs. In goed overleg met u leveren we voor u maatwerk. Wij hebben één doel: toewerken in samenspraak met de klant naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde pensioensvieringen .

Contacteer onsHet beste plekje bij Putte voor chique pensioensvieringen

Onze uitgestrekte (bloemen)tuinen tussen de statige abdijmuren bieden een aangename oase van rust waar u en uw genodigden in alle rust kunnen genieten van de fijnste drankjes en hapjes in een adembenemend mooi kader. De prachtige ligging in het landschap verleent pensioensviering nog dat beetje meer 'cachet'. Het ruime domein rond het Hof Van Beatrijs bij Putte baadt het ganse jaar in oogstrelende schoonheid. Bloeiende krokussen en narcissen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladertaptijten (herfst), sprookjesachtige sneeuwlandschappen (winter). Heel het jaar kunt u uitpakken met een pensioensviering op wat veel mensen de mooiste plek in de buurt van Putte en omstreken noemen. Bovendien hebben wij een grote parking en is het Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen bij Putte ook met de bus, trein of fiets vlot bereikbaar.

Een pensioensviering perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Putte

U en uw pensioensviering -gasten zullen in het Hof Van Beatrijs bij Putte echt niets tekortkomen op pensioensviering. Met dan aan onze talloze flexibele formules, de combineerbare feestzalen van diverse groottes en de quasi eindeloze mogelijkheden wat betreft culinaire omkadering, kunnen we voor werkelijk iedereen een pensioensviering helemaal naar wens inrichten. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs geniet een ijzersterke reputatie in en rond Putte als het gaat over de organisatie van onvergetelijke pensioensvieringen . Door onze jarenlange ervaring heeft Hof Van Beatrijs de noodzakelijke stielkennis die van cruciaal belang is om van uw pensioensviering een geslaagd event te maken. Wij luisteren heel aandachtig naar al uw vragen en dankzij alle kwaliteiten die wij in huis hebben realiseren we met ons gemotiveerde ploegje voor u een pensioensviering dat de perfectie benadert.

Gastronomische verwennerij als kers op de taart voor stijlvolle pensioensvieringen

Op culinair vlak stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste zorg maakt ons creatieve en getalenteerde topteam de zaligste spijzen en dranken die onze coulante, immer beleefde en hartelijke medewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u graag de talrijke diverse culinaire opties die we kunnen aanbieden. In en rond Putte zijn wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant altijd rekenen op de gewenste flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen.

Een pensioensviering bij Putte? Hof van Beatrijs is een prachtige plaats voor elk evenement! Ontdek er meer over op onze site.