https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Pensioensviering Melkouwen

Prachtig Pensioensviering bij Melkouwen

Het Hof Van Beatrijs: droomlocatie voor een pensioensviering bij Melkouwen

Op zoek naar een fraaie plaats om een pensioensviering te laten plaatsvinden in de buurt van Melkouwen? Dan is het Hof Van Beatrijs ongetwijfeld een goede keuze. Deze rustige locatie vlakbij Melkouwen beschikt over alle troeven om van een pensioensviering een eclatant succes te maken. De fraai ingerichte en prima uitgeruste feestruimtes voor vijftig tot 400 mensen, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800 genodigden, zijn heel geschikt voor het houden van pensioensvieringen . Het mooie domein van de statige abdijhoeve is natuurlijk een zeer mooie bonus indien u uw genodigden wilt verbluffen met fraai pensioensviering in een authentieke stijl en setting in de knap gerestaureerde authentieke abdijhoeve nabij Melkouwen. Kort gezegd, voor een gedroomd pensioensviering bij Melkouwen, één adres: Hof Van Beatrijs! In goed overleg met u leveren wij maatwerk. We streven in samenspraak met de klant naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde pensioensvieringen .

Contacteer onsEen wondermooi plekje bij Melkouwen voor stijlvolle pensioensvieringen

Onze immense (bloemen)tuinen binnen de authentieke abdijmuren vormen een schitterende rustige plek waar u en al uw genodigden in alle rust kunnen smullen van de meest exquise drankjes en hapjes in een magnifiek kader. De prachtige ligging in het landschap verleent pensioensviering nog dat tikkeltje extra cachet. Het ruime domein rond Het Hof Van Beatrijs nabij Melkouwen baadt het hele jaar door in adembenemende schoonheid. Bloeiende narcissen en krokussen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), melancholische bladertaptijten (herfst), idyllische sneeuwtapijten (winter). Het hele jaar door kan u uitpakken met een pensioensviering op wat veel mensen de allermooiste plek nabij Melkouwen en omstreken noemen. Voorts hebben wij een ruime parking en is Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen bij Melkouwen ook met de trein of bus eenvoudig bereikbaar.

Een onvergetelijk pensioensviering helemaal op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Melkouwen

U en uw pensioensviering -gasten zullen in Hof Van Beatrijs bij Melkouwen niets tekortkomen op pensioensviering. Dankzij de talrijke flexibele formules, onze combineerbare zalen van verschillende groottes en de ruime mogelijkheden inzake gastronomische omkadering, kunnen wij voor iedereen een pensioensviering helemaal naar wens realiseren. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs geniet een sterke reputatie in en rond Melkouwen en omstreken als het aankomt op de organisatie van succesrijke pensioensvieringen . Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij de nodige expertise die cruciaal is om van uw pensioensviering een succesvol event te maken. Hof Van Beatrijs luistert zeer aandachtig naar al uw wensen en dankzij alle talenten en knowhow die wij in huis hebben realiseren wij met ons gemotiveerde ploegje voor u en al uw gasten een pensioensviering dat de perfectie benadert.

Culinaire klasse als kers op de taart voor chique pensioensvieringen

Op culinair gebied ontgoochelen wij nooit. Met de allergrootste zorg bereidt ons getalenteerde team de heerlijkste hapjes en drankjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke medewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u graag de talloze diverse culinaire opties die we kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Melkouwen zijn wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant steeds rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.

Een pensioensviering bij Melkouwen? Hof van Beatrijs is een fantastische locatie voor elk evenement! Kijk op onze site.