https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Pensioensviering Machelen

Prachtig Pensioensviering bij Machelen

Hof Van Beatrijs: prachtlocatie voor een pensioensviering bij Machelen

Aan het speuren naar een leuke zaal om een pensioensviering te laten doorgaan vlakbij Machelen? Dan is het chique Hof Van Beatrijs gegarandeerd een prima optie. Dit verborgen pareltje bij Machelen heeft alles in huis om van een pensioensviering een fantastisch gebeuren te maken. De mooi gedecoreerde en zeer goed uitgeruste feestruimtes voor 50 tot 400 gasten, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800(!) genodigden, zijn uitermate geschikt voor het organiseren van pensioensvieringen . Het adembenemend mooie gebied van de authentieke abdijhoeve is echt wel een fantastische troef indien u uw genodigden wilt verbluffen met een chique pensioensviering in een unieke stijl en setting in de fraai gerestaureerde klassieke abdijhoeve nabij Machelen. Kortom, voor een gedroomd pensioensviering bij Machelen, slechts één locatie: Hof Van Beatrijs. In samenspraak met u garanderen wij maatwerk. Wij streven in goed overleg met de opdrachtgever naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde pensioensvieringen .

Contacteer onsEen wondermooi plekje nabij Machelen voor stijlvolle pensioensvieringen

De uitgestrekte (bloemen)tuinen tussen de statige abdijmuren bieden een schitterende oase van rust waar u en uw genodigden ongestoord kunnen genieten in stijl van de meest exquise hapjes en drankjes in een betoverend kader. De unieke ligging verleent pensioensviering nog dat beetje meer 'cachet'. Het domein rond Het Hof Van Beatrijs bij Machelen baadt het hele jaar door in oogstrelende schoonheid. Florissante narcissen en krokussen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), melancholische bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwlandschappen (winter). Het hele jaar door kan u indruk maken met een pensioensviering op wat velen de mooiste parel in de buurt van Machelen noemen. Daarbovenop beschikken wij over een grote parking en is Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Machelen ook met de bus of trein of zelfs per fiets goed bereikbaar.

Een onvergetelijk pensioensviering perfect op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Machelen

U en uw pensioensviering -gasten zullen in Hof Van Beatrijs vlakbij Machelen absoluut niets tekortkomen op pensioensviering. Met dan aan onze talloze flexibele formules, de combineerbare zalen van verschillende groottes en onze uitgebreide mogelijkheden wat betreft gastronomische omkadering, kunnen wij voor jong en oud een pensioensviering helemaal naar wens inrichten. Het Hof Van Beatrijs geniet een goede reputatie in en rond Machelen en omstreken als het aankomt op het organiseren van succesrijke pensioensvieringen . Door onze jarenlange ervaring hebben wij de broodnodige stielkennis die cruciaal is om van uw pensioensviering een succesvol evenement te maken. Wij luisteren zeer goed naar al uw vragen en door alle talenten die wij in huis hebben realiseren we met ons gemotiveerde ploegje voor u een pensioensviering dat de perfectie benadert!

Gastronomische verwennerij als kers op de taart voor succesvolle pensioensvieringen

Op gastronomisch gebied stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste kunde bereidt ons creatieve en getalenteerde team de lekkerste drankjes en hapjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke horecamedewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u met plezier de talrijke diverse culinaire opties die we kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Machelen staan wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant steeds rekenen op de gewenste flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen!