https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Pensioensviering Lint

Prachtig Pensioensviering nabij Lint

Hof Van Beatrijs: ideale plek voor een pensioensviering bij Lint

Toevallig op zoek naar een ideale plek om een pensioensviering te doen plaatsvinden vlakbij Lint? Dan is wellicht het fraaie Hof Van Beatrijs zonder enige twijfel een geschikte optie. Deze prachtplek gelegen bij Lint beschikt over alle troeven om van een pensioensviering een eclatant succes te maken. De fraaie, goed onderhouden en zeer goed uitgeruste feestruimtes voor 50 tot 400 personen, met uitbreidingsmogelijkheden tot liefst 800 personen, zijn prima geschikt voor het houden van pensioensvieringen . Het schitterende domein van de klassieke abdijhoeve is echt wel een geweldige troef wanneer u uw genodigden wilt imponeren met fraai pensioensviering in een authentieke stijl en locatie in de knap gerestaureerde authentieke abdijhoeve bij Lint. Kort gezegd, voor een op en top perfect pensioensviering bij Lint, één locatie: Hof Van Beatrijs! In nauw overleg met u leveren wij vakwerk op maat. We streven in samenspraak met de klant naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde pensioensvieringen .

Contacteer onsHet mooiste plaatsje nabij Lint voor chique pensioensvieringen

Onze ruime tuinen tussen de authentieke abdijmuren vormen een schitterende rustige plek waar u en al uw genodigden in alle rust kunnen genieten van de fijnste hapjes en drankjes in een magnifiek kader. De unieke ligging in het landschap verleent pensioensviering nog dat tikkeltje extra cachet. Het domein rondom het Hof Van Beatrijs nabij Lint baadt het ganse jaar in adembenemende schoonheid. Bloeiende krokussen en narcissen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), melancholische bladertaptijten (herfst), sprookjesachtige sneeuwtapijten (winter). Het hele jaar door kunt u indruk maken met een pensioensviering op wat veel mensen de allermooiste parel nabij Lint en omstreken noemen. Daarbovenop beschikken wij over een ruime parking en is Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen vlakbij Lint ook met de bus of trein of zelfs per fiets goed te bereiken.

Een pensioensviering helemaal op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Lint

U en uw pensioensviering -gasten zullen in het Hof Van Beatrijs bij Lint echt niets tekortkomen op pensioensviering. Met dan aan onze talloze aanpasbare formules, onze combineerbare feestzalen van verschillende groottes en onze ruime mogelijkheden wat betreft culinaire omkadering, kunnen we voor werkelijk iedereen een pensioensviering helemaal 'gefinetuned' naar wens inrichten. Het Hof Van Beatrijs geniet een sterke reputatie in en rond Lint als het gaat over het organiseren van sublieme pensioensvieringen . Met dank aan onze grote ervaring hebben wij de onontbeerlijke expertise die nodig is om van uw pensioensviering een succesvol event te maken. Hof Van Beatrijs luistert heel goed naar al uw wensen en door alle kwaliteiten die wij in huis hebben realiseren we met ons gemotiveerde ploegje voor u een pensioensviering dat de perfectie benadert.

Culinaire verwennerij als kers op de taart voor geslaagde pensioensvieringen

Op culinair vlak ontgoochelen wij nooit. Met de allergrootste zorg bereidt ons getalenteerde team de smakelijkste drankjes en hapjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke medewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u graag de talrijke verschillende gastronomische opties die we kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Lint zijn wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant altijd rekenen op de gewenste flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen!

Een pensioensviering bij Lint? Hof van Beatrijs is een bijzondere locatie voor elk evenement! Verken onze site.