https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Pensioensviering Kontich

Mooi Pensioensviering bij Kontich

Het Hof Van Beatrijs: droomlocatie voor een pensioensviering bij Kontich

Bent u op zoek naar een knappe plaats om een pensioensviering te houden in de buurt van Kontich? Dan is het fraaie Hof Van Beatrijs ongetwijfeld een prima tip. Dit verborgen pareltje nabij Kontich beschikt over alle troeven om van een pensioensviering een eclatant succes te maken. De moderne, mooie en prima uitgeruste feestruimtes voor 50 tot 400 gasten, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800 gasten, zijn helemaal geschikt voor het organiseren van pensioensvieringen . Het adembenemend mooie domein van de statige abdijhoeve is natuurlijk een geweldige troef wanneer u uw gasten wilt verbluffen met fraai pensioensviering in een authentieke stijl en setting in de knap gerestaureerde klassieke abdijhoeve bij Kontich. Kort gezegd, voor een perfect pensioensviering bij Kontich, één locatie: Hof Van Beatrijs! In samenspraak met u leveren we voor u vakwerk op maat. Wij streven in nauw overleg met de klant naar 100% perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde pensioensvieringen .

Contacteer onsHet beste plaatsje nabij Kontich voor klassevolle pensioensvieringen

Onze ruime tuinen binnenin de statige abdijmuren bieden een aangename oase van rust waar u en al uw genodigden lekker kunnen genieten van de meest exquise hapjes en drankjes in een adembenemend mooi kader. De fraaie ligging geeft pensioensviering nog dat tikkeltje extra 'cachet'. Het ruime domein rond Het Hof Van Beatrijs nabij Kontich badineert het hele jaar door in adembenemende schoonheid. Bloeiende narcissen en krokussen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), melancholische bladerdekens (herfst), sprookjesachtige sneeuwlandschappen (winter). In alle seizoenen kunt u uw gasten verbluffen met een pensioensviering op wat veel mensen de allermooiste plek nabij Kontich noemen. Daarenboven beschikken wij over een grote parking en is het Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Kontich ook met de bus of trein of zelfs per fiets gemakkelijk bereikbaar.

Een onvergetelijk pensioensviering perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Kontich

U en uw pensioensviering -gasten zullen in Hof Van Beatrijs vlakbij Kontich echt niets tekortkomen op pensioensviering. Door de talloze aanpasbare formules, de combineerbare zalen van verschillende grootte en onze ruime mogelijkheden inzake gastronomische omkadering, kunnen we voor iedereen een pensioensviering op op maat realiseren. Het Hof Van Beatrijs geniet een goede reputatie in en rond Kontich als het aankomt op de organisatie van stijlvolle pensioensvieringen . Door onze jarenlange ervaring beschikken wij over de onontbeerlijke stielkennis die van cruciaal belang is om van uw pensioensviering een geslaagd event te maken. Wij luisteren heel goed naar uw vragen en door alle kwaliteiten die wij in huis hebben realiseren wij met ons gemotiveerde team voor u en al uw gasten een pensioensviering dat de perfectie benadert!

Culinaire klasse als kers op de taart voor stijlvolle pensioensvieringen

Op culinair vlak stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste kunde bereidt ons hyperbekwame team de smakelijkste hapjes en drankjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke medewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u met plezier de talloze diverse culinaire formules die we kunnen aanbieden. In en rond Kontich staan wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant altijd rekenen op de gewenste flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft in alles naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.

Een pensioensviering in de buurt van Kontich? Hof van Beatrijs is een fantastische locatie voor elk event! Kijk op onze site.