https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Pensioensviering Hemiksem

Prachtig Pensioensviering nabij Hemiksem

Het Hof Van Beatrijs: toplocatie voor een pensioensviering bij Hemiksem

Aan het speuren naar een leuke plaats om een pensioensviering te laten plaatsvinden bij Hemiksem? Dan is voor u het fraaie Hof Van Beatrijs absoluut een prima tip. Deze rustige locatie bij Hemiksem is helemaal uitgerust om van een pensioensviering een fantastisch gebeuren te maken. De mooi gedecoreerde en goed uitgeruste feestzalen voor vijftig tot 400 mensen, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800(!) personen, zijn helemaal geschikt voor het houden van pensioensvieringen . Het schitterende domein van de statige abdijhoeve is echt wel een zeer mooie bonus indien u uw gasten wilt imponeren met een pensioensviering in een authentieke omkadering en stijl in de prachtig gerestaureerde authentieke abdijhoeve bij Hemiksem. Kort gezegd, voor een perfect pensioensviering bij Hemiksem, 1 adres: het Hof Van Beatrijs! In samenspraak met u garanderen we u maatwerk. We streven in goed overleg met de opdrachtgever naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde pensioensvieringen .

Contacteer onsEen wondermooi plekje nabij Hemiksem voor stijlvolle pensioensvieringen

De uitgestrekte (bloemen)tuinen tussen de statige abdijmuren vormen een aangename rustige plek waar u en uw gasten ongestoord kunnen smullen van de fijnste drankjes en hapjes in een magnifiek kader. De prachtige ligging geeft pensioensviering nog dat beetje meer 'cachet'. Het ruime domein rondom het Hof Van Beatrijs bij Hemiksem badineert heel het jaar in oogstrelende schoonheid. Bloeiende narcissen en krokussen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), melancholische bladertaptijten (herfst), sprookjesachtige sneeuwlandschappen (winter). Heel het jaar kan u uw gasten verbluffen met een pensioensviering op wat veel mensen de mooiste plek in de buurt van Hemiksem noemen. Bovendien beschikken wij over een grote parking en is Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen vlakbij Hemiksem ook met de trein of bus gemakkelijk bereikbaar.

Een pensioensviering perfect op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Hemiksem

U en uw pensioensviering -genodigden zullen in het Hof Van Beatrijs vlakbij Hemiksem absoluut niets tekortkomen op pensioensviering. Door onze talrijke flexibele formules, de combineerbare zalen van verschillende groottes en de uitgebreide mogelijkheden op het vlak van culinaire omkadering, kunnen we voor iedereen een pensioensviering helemaal naar wens inrichten. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs geniet een goede reputatie in de buurt van Hemiksem en omstreken als het gaat over het organiseren van succesrijke pensioensvieringen . Dankzij onze jarenlange ervaring beschikken wij over de onontbeerlijke expertise die van cruciaal belang is om van uw pensioensviering een onvergetelijk event te maken. Hof Van Beatrijs luistert heel goed naar al uw vragen en door alle kwaliteiten die wij in huis hebben realiseren wij met ons gedreven team voor u een pensioensviering dat de perfectie benadert!

Gastronomische perfectie als kers op de taart voor stijlvolle pensioensvieringen

Op culinair vlak stellen wij nooit teleur. Met de grootste zorg bereidt ons getalenteerde team de zaligste spijzen en dranken die onze coulante, immer beleefde en hartelijke medewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u graag de vele diverse culinaire formules die we kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Hemiksem zijn wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant steeds rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen.

Een pensioensviering bij Hemiksem? Hof van Beatrijs is een mooie plaats voor elk evenement! Verken onze site.