https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Pensioensviering Brussel

Mooi Pensioensviering nabij Brussel

Het Hof Van Beatrijs: mooie locatie voor een pensioensviering bij Brussel

Toevallig op zoek naar een ideale zaal om een pensioensviering te organiseren vlakbij Brussel? In dat geval is wellicht het Hof Van Beatrijs zonder enige twijfel een geschikte uitkomst. Dit verborgen pareltje nabij Brussel beschikt over alle troeven om van een pensioensviering een fantastisch gebeuren te maken. De magnifieke en prima uitgeruste feestzalen voor 50 à 400 gasten, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800 feestvierders, zijn uitermate geschikt voor het organiseren van pensioensvieringen . Het schitterende gebied van de klassieke abdijhoeve is vanzelfsprekend een niet te onderschatten bonus wanneer u uw gasten wilt imponeren met een pensioensviering in een unieke stijl en locatie in de prachtig gerestaureerde klassieke abdijhoeve nabij Brussel. Kortom, voor een onvergetelijk pensioensviering bij Brussel, één locatie: het Hof Van Beatrijs! In nauw overleg met u garanderen wij vakwerk op maat. Wij hebben één doel: toewerken in goed overleg met de klant naar 100% perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde pensioensvieringen .

Contacteer onsEen zalig plekje bij Brussel voor klassevolle pensioensvieringen

De immense tuinen binnen de authentieke abdijmuren bieden een schitterende rustige plek waar u en uw genodigden ongestoord kunnen genieten van de heerlijkste hapjes en drankjes in een magnifiek kader. De unieke ligging in het landschap geeft pensioensviering nog dat tikkeltje extra 'cachet'. Het ruime domein rond het Hof Van Beatrijs bij Brussel badineert het hele jaar door in adembenemende schoonheid. Florissante narcissen en krokussen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwlandschappen (winter). Het hele jaar door kan u indruk maken met een pensioensviering op wat velen de mooiste parel nabij Brussel noemen. Daarenboven beschikken wij over een ruime parking en is het Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Brussel ook met de trein of bus eenvoudig bereikbaar.

Een pensioensviering perfect op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Brussel

U en uw pensioensviering -genodigden zullen in het Hof Van Beatrijs bij Brussel niets tekortkomen op pensioensviering. Dankzij onze vele flexibele formules, onze te combineren zalen van verschillende groottes en de ruime mogelijkheden op het vlak van culinaire omkadering, kunnen wij voor iedereen een pensioensviering helemaal naar wens realiseren. Het Hof Van Beatrijs heeft een goede reputatie in de buurt van Brussel als het gaat over het organiseren van sublieme pensioensvieringen . Met dank aan onze grote ervaring heeft Hof Van Beatrijs de onontbeerlijke stielkennis die van grote waarde is om van uw pensioensviering een onvergetelijk event te maken. Wij luisteren zeer aandachtig naar al uw vragen en dankzij alle talenten en knowhow die wij in huis hebben realiseren wij met ons gedreven ploegje voor u een pensioensviering dat de perfectie benadert!

Culinaire verwennerij als kers op de taart voor succesvolle pensioensvieringen

Op culinair gebied stellen wij nooit teleur. Met de grootste zorg bereidt ons creatieve en getalenteerde topteam de smakelijkste spijzen en dranken die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u graag de vele verschillende culinaire formules die wij kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Brussel zijn wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant steeds rekenen op de gewenste flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.