https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Pensioensviering Bossenstein

Mooi Pensioensviering bij Bossenstein

Het Hof Van Beatrijs: prachtlocatie voor een pensioensviering bij Bossenstein

Aan het speuren naar een mooie gelegenheid om een pensioensviering te organiseren in de buurt van Bossenstein? In dat geval is voor u het Hof Van Beatrijs ongetwijfeld een prima tip. Dit verborgen pareltje gelegen bij Bossenstein heeft alles in huis om van een pensioensviering een eclatant succes te maken. De fraai ingerichte en goed uitgeruste feestzalen voor 50 à 400 mensen, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800(!) feestvierders, zijn prima geschikt voor pensioensvieringen . Het sprookjesachtige domein van de klassieke abdijhoeve is echt wel een fantastische troef indien u uw genodigden wilt verbluffen met een chique pensioensviering in een unieke stijl en setting in de prachtig gerestaureerde authentieke abdijhoeve nabij Bossenstein. Dus, voor een gedroomd pensioensviering bij Bossenstein, 1 adres: het Hof Van Beatrijs. In nauw overleg met u leveren wij vakwerk op maat. Wij streven in nauw overleg met de klant naar op en top perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde pensioensvieringen .

Contacteer onsEen wondermooi plekje bij Bossenstein voor chique pensioensvieringen

Onze immense (bloemen)tuinen binnen de authentieke abdijmuren vormen een schitterende rustige plek waar u en uw genodigden in alle rust kunnen genieten van de fijnste drankjes en hapjes in een adembenemend mooi kader. De fraaie ligging in het landschap verleent pensioensviering nog dat tikkeltje extra 'cachet'. Het domein rond het Hof Van Beatrijs nabij Bossenstein baadt heel het jaar in adembenemende schoonheid. Bloeiende krokussen en narcissen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladertaptijten (herfst), sprookjesachtige sneeuwlandschappen (winter). Heel het jaar kan u indruk maken met een pensioensviering op wat velen de mooiste parel in de buurt van Bossenstein en omstreken noemen. Daarenboven beschikken wij over een ruime parking en is het Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Bossenstein ook met de bus, trein of fiets eenvoudig te bereiken.

Een pensioensviering perfect op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Bossenstein

U en uw pensioensviering -genodigden zullen in het Hof Van Beatrijs vlakbij Bossenstein absoluut niets tekortkomen op pensioensviering. Dankzij onze talloze aanpasbare formules, onze te combineren feestzalen van diverse grootte en de uitgebreide mogelijkheden wat betreft culinaire omkadering, kunnen wij voor werkelijk iedereen een pensioensviering helemaal 'gefinetuned' naar wens realiseren. Het Hof Van Beatrijs heeft een sterke reputatie in de buurt van Bossenstein en omstreken als het gaat over de organisatie van onvergetelijke pensioensvieringen . Met dank aan onze grote ervaring heeft Hof Van Beatrijs de noodzakelijke stielkennis die cruciaal is om van uw pensioensviering een onvergetelijk evenement te maken. Wij luisteren heel aandachtig naar uw wensen en dankzij alle kwaliteiten die wij in huis hebben realiseren we met ons gedreven ploegje voor u en al uw gasten een pensioensviering dat de perfectie benadert.

Gastronomische klasse als kers op de taart voor stijlvolle pensioensvieringen

Op culinair gebied stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste zorg maakt ons getalenteerde team de heerlijkste hapjes en drankjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u met plezier de vele verschillende culinaire formules die we kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Bossenstein staan wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant steeds rekenen op de gewenste flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.

Een pensioensviering bij Bossenstein? Hof van Beatrijs is een bijzondere locatie voor elk event! Ontdek er meer over op onze site.