https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Pensioensviering Boom

Prachtig Pensioensviering nabij Boom

Hof Van Beatrijs: droomlocatie voor een pensioensviering bij Boom

Aan het speuren naar een geschikte zaal om een pensioensviering te houden vlakbij Boom? Dan is wellicht het fraaie Hof Van Beatrijs ongetwijfeld een interessante tip. Dit mooie, rustige oord bij Boom beschikt over alle troeven om van een pensioensviering een onvergetelijke gebeurtenis te maken. De mooi gedecoreerde en zeer goed uitgeruste feestzalen voor vijftig à vierhonderd gasten, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800(!) genodigden, zijn uitermate geschikt voor het organiseren van pensioensvieringen . Het sprookjesachtige domein van de authentieke abdijhoeve is echt wel een fantastische bonus indien u uw genodigden wilt verbluffen met een chique pensioensviering in een authentieke omkadering en stijl in de knap gerestaureerde klassieke abdijhoeve nabij Boom. Dus, voor een perfect pensioensviering bij Boom, slechts één adres: Hof Van Beatrijs. In goed overleg met u garanderen we u gepersonaliseerd werk op maat van de klant. Wij streven in goed overleg met de klant naar 100% perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde pensioensvieringen .

Contacteer onsEen idyllisch plekje nabij Boom voor stijlvolle pensioensvieringen

De uitgestrekte tuinen tussen de statige abdijmuren vormen een aangename oase van rust waar u en al uw genodigden in alle rust kunnen genieten van de lekkerste drankjes en hapjes in een adembenemend mooi kader. De fraaie ligging verleent pensioensviering nog dat tikkeltje extra 'cachet'. Het domein rond het Hof Van Beatrijs bij Boom baadt het ganse jaar in adembenemende schoonheid. Bloeiende narcissen en krokussen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladertaptijten (herfst), sprookjesachtige sneeuwlandschappen (winter). In alle seizoenen kunt u uitpakken met een pensioensviering op wat velen de mooiste plek nabij Boom en omstreken noemen. Voorts beschikken wij over een grote parking en is Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen vlakbij Boom ook met de trein of bus gemakkelijk te bereiken.

Een onvergetelijk pensioensviering helemaal op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Boom

U en uw pensioensviering -gasten zullen in Hof Van Beatrijs vlakbij Boom echt niets tekortkomen op pensioensviering. Met dan aan de vele aanpasbare formules, onze combineerbare zalen van verschillende grootte en onze uitgebreide mogelijkheden inzake culinaire omkadering, kunnen we voor jong en oud een pensioensviering op op maat inrichten. Het Hof Van Beatrijs geniet een prima reputatie in de buurt van Boom als het gaat over het organiseren van onvergetelijke pensioensvieringen . Dankzij onze grote ervaring hebben wij de nodige expertise die nodig is om van uw pensioensviering een onvergetelijk event te maken. Hof Van Beatrijs luistert heel goed naar al uw vragen en door alle kwaliteiten die wij in huis hebben garanderen wij met ons gedreven ploegje voor u een pensioensviering dat de perfectie benadert.

Culinaire perfectie als kers op de taart voor succesvolle pensioensvieringen

Op gastronomisch vlak stellen wij nooit teleur. Met de grootste zorg creëert ons hyperbekwame topteam de lekkerste hapjes en drankjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke horecamedewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u graag de vele diverse gastronomische formules die wij kunnen aanbieden. In en rond Boom staan wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant steeds rekenen op de gewenste flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen!

Een pensioensviering bij Boom? Hof van Beatrijs is een bijzondere plaats voor elk evenement! Ontdek er meer over op onze site.