https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Lezing Wijnegem

Prachtig Lezing nabij Wijnegem

Het Hof Van Beatrijs: toplocatie voor een lezing bij Wijnegem

Op zoek naar een leuke zaal om een lezing te vieren nabij Wijnegem? Dan is het fraaie Hof Van Beatrijs ongetwijfeld een prima uitkomst. Dit mooie, rustige oord gelegen bij Wijnegem is helemaal uitgerust om van een lezing een eclatant succes te maken. De moderne, mooie en prima uitgeruste feestzalen voor 50 tot 400 gasten, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800 feestvierders, zijn helemaal geschikt voor het organiseren van lezingen . Het sprookjesachtige domein van de statige abdijhoeve is natuurlijk een niet te onderschatten troef wanneer u uw gasten wilt verbluffen met fraai lezing in een authentieke stijl en setting in de knap gerestaureerde authentieke abdijhoeve nabij Wijnegem. Kortom, voor een perfect lezing bij Wijnegem, 1 locatie: het Hof Van Beatrijs! In nauw overleg met u leveren wij gepersonaliseerd werk op maat van de klant. Wij hebben één doel: toewerken in goed overleg met de opdrachtgever naar 100% perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde lezingen .

Contacteer onsHet beste plaatsje bij Wijnegem voor chique lezingen

Onze immense (bloemen)tuinen tussen de machtige abdijmuren bieden een aangename oase van rust waar u en uw gasten lekker kunnen smullen van de heerlijkste drankjes en hapjes in een adembenemend mooi kader. De prachtige ligging geeft lezing nog dat beetje meer 'cachet'. Het domein rond het Hof Van Beatrijs nabij Wijnegem baadt het hele jaar door in adembenemende schoonheid. Bloeiende narcissen en krokussen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwlandschappen (winter). In alle seizoenen kan u indruk maken met een lezing op wat velen de allermooiste parel in de buurt van Wijnegem en omstreken noemen. Voorts hebben wij een grote parking en is Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen vlakbij Wijnegem ook met de trein of bus gemakkelijk te bereiken.

Een onvergetelijk lezing helemaal op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Wijnegem

U en uw lezing -gasten zullen in het Hof Van Beatrijs bij Wijnegem echt niets tekortkomen op lezing. Met dan aan de talrijke aanpasbare formules, de combineerbare feestzalen van diverse grootte en de ruime mogelijkheden inzake culinaire omkadering, kunnen we voor werkelijk iedereen een lezing helemaal naar wens inrichten. Het Hof Van Beatrijs heeft een goede reputatie in en rond Wijnegem en omstreken als het gaat over het inrichten van succesrijke lezingen . Dankzij onze jarenlange ervaring heeft Hof Van Beatrijs de onontbeerlijke expertise die nodig is om van uw lezing een geslaagd event te maken. Hof Van Beatrijs luistert heel goed naar al uw wensen en door alle talenten en knowhow die wij in huis hebben realiseren we met ons gemotiveerde ploegje voor u een lezing dat de perfectie benadert!

Culinaire verwennerij als kers op de taart voor chique lezingen

Op gastronomisch gebied stellen wij nooit teleur. Met de grootste kunde bereidt ons getalenteerde topteam de lekkerste drankjes en hapjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke medewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u graag de talrijke diverse gastronomische opties die we kunnen aanbieden. In en rond Wijnegem zijn wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant altijd rekenen op de nodige flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.